В нас кухня велика , тому всі іграшки були там , але посуд , а особливо кришки -це хіт
Мабуть нічого нового я не напишу , бо ми і з ящиків все виймали і там сиділи , і банки перескладували , і крупи розсипали , і все вище перераховане робили.
Коли був менший , то пхав руки в будь-яку доступну воду , якщо я робила щось з водою ( мила посуд чи готувала ) , а малого не допускала , то віе біг в туалет і пхав руки в унітаз , на зло
. Після того я брала синочка до себе , на крісло і він мив все зі мною. Мавпеня мале 

Крупи і макарони теж не даси, бо все пхає до рота, вік такий. Холодильник у нас знизу з морозилкою, ще й зі шухлядами, тому не дуже і повитягуєш (це плюс). Тумбочок як таких теж нема, більшість шухляд, які досить туго відкриваються, сам ще не навчився. Теж мабуть плюс
Наразі бавимось підручними предметами, включаємо музику, щось жуємо... Все що роблю, коментую і показую, тому як підросте, буду підключати до роботи. А сьогодні якраз забрала ерго-рюкзак, сподіваюся, трохи буде виручати. Бо як малий в мене на руках, то так все йому цікаво, що я роблю, що навіть не пискне.