Саша написав:живемо 8 років, не мало я перетерпіла, але не жалію. Я его слепила из того что было..... Дытей вобще не любив не хотів. Зараз чекаємо двойню, та і Руслану вже майже півтора.
Тут не справа в тому перетерпіла чи ні,а в тому як зберегти ту іскру :head:
Ми наприклад проводимо багато часу разом,але як?Він за ноутбуком,я за компом.Витягти зараз кудись на прогулянку важкувато ,бо якщо прогулянука з дітьми для мене це задоволення(хоча останні місяці все меньше і меньше ,бо важко фізично),то для чоловіка взагалі напряг.Піти кудись без них нереально,бо нам нема з ким лишити.Хоч іноді ходять в садок,як не сопливлять,але за той час поки сидять дома по роботі накопичується стільки справ,що не знаєш за що хапатись .Коли в нас була няня,також не виходило,тому що вона не жила в нас цілодобово,а працювала до 18 00 вечора і субота неділя вихідний.Згідна ,що при бажанні можна було і вдень погуляти,тільки шось тоді до того не додумувались.
От йдемо ,наприклад з дітьми хороший дорогий ресторан,там де мені подобаєтьс,приємно провести час ,чудова кухня,лишимо купу грошей,а задоволнення 0000000000.І від цього ще більше обідно,тому що разом спокійно за столом посидіти не можемо,а по черзі ганяємо за дітьми.Правда то було ще влітку чи восени,коли малий був неконтрольований, тобто тоді йому ще було важко пояснити,що треба сидіти камінчиком ,зараз було би вже легче однозначно,але тепер я не до цього діла ,мені все меньше і меньше хочеться виходити з дому.
Кілька тижнів тому змушені були лишити дітей у мами,бо через соплі в садочок не ходили,а у нас були термінові невідкладні справи.Ми тільки приїхали відразу пішли вечеряти удвох в нашу улюблену кафешку,пройшлись до дому пішки,прогулялись спокійно,настільки незвично ,бо я знаю що мені завжди потрібно поспішати.Короче певний період собі трішки покайфували,що нас дещо зблизило.Наприклад як прокидаємось вранці ,то вся увага вдразу діткам,а одне одному вже якось не виходить.Все добре,просто супер ,головне що ми щасливі та здорові ,дякуємо за все Богові.Тільки особисто мені не вистачає приємного драйву.