Глобальні оголошення!

Бити чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Бити чи ні?

Повідомлення Olenka » 06 січня 2011, 02:30

Ну так, або як бити, то бити, щоб було відчутно, або, як не маєш духу сильніше трохи, подумати над іншими методами?...
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Повідомлення Руженка » 06 січня 2011, 02:31

Я раніше була категорично проти всякого роду биття...але час іде і інколи приходиться по попі таки дати, але перед тим кажу" Де попа?" Дивиться на мене, обіжається і починає плакати....але може таке бути що дуття переходить за 5 секунд і дальше лізе!!!!!(Дуже любить йоржика з унітазу), то тоді таки шльопну, а шо робити?????
А от на рахунок кутка, то я поки що КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ!!!!!!!!!!! Сподіваюсь, що думки ніколил не зміню!!!!!!!!!!! Бо памятаю по собі, що то дуже образливо!!!!!!!!!! Ми своїх дітей повинні любити і лише піднімати їх самооцінку!! А куток, то навпаки ту самооцінку так понижає, шо капец і дитина робиться замкнутою, або якщо часто ставити - то і той метод буде не дієвий(але то так про все, якщо часто - то не дієво)
Руженка Офлайн

Повідомлення mala-karta » 06 січня 2011, 02:36

Руженка, у вас двері в туалет, що, не закриваються?

Получити по дупі - менш образливо, ніж стояти в куті?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Радмила » 06 січня 2011, 02:41

Нимидора, дай можливіть дитині доторкнутись до плити, чи сама доторкни пальчиком. Ну звичайно не там де вогонь, а де плита досить гаряча, але так щоб необпікала . Прокоментуй "гаряче, пече". І не треба буде лупати.
Можна торкнути пальчиком дуже гарячу чашку з чаєм чи компотом. Теж такі наслідки. Доки не зрозуміє, буде лізти. Єдине все робити дууууже обережно. Обпік пальчика чи ручки взовсім не потрібний. Коли дитина зрозуміє, гаряче пече, то і з розетками теж помогає. Як пхає пальці куди не слід, я кажу пальчик попечеш. Доходить.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Shalimar » 06 січня 2011, 02:59

не одёргивайте руку ребенка, тянущуюся к пламени свечи (Толстой)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Alisa » 06 січня 2011, 08:50

Marta написав:
mala-karta написав:
І що би порадили педагогічні світила в таких ситуаціях?

І дівчата, в яких діти до року, мені здається, взагалі не повинні заходити в цю тему. Нехай вони зайдуть, коли діткам буде хоча б по півтора

То, може, хай модератори, дивлячись на лінійочку, труть повідомлення :zybu: .
Я не розумію, чим шкодить темі думка тих, чиї діти ще не досягли річного віку.
Я ж не зайшла в тему і не почала займатися "моралізаторством", повчаннями тощо.
Просто написала, свою майбутню стратегію виховання - і все :zybu:
І щиро вірю, що в мені на мою дитину терпіння вистачить.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення мешканка » 06 січня 2011, 10:53

Ось і в мене, для прикладу, такий випадок...І таких багато і помагає тільки по дупі дати. Їхали ми з центру, пора нам виходити. Чоловік взяв старшу і вивів з маршрутки, а я-меншу. От виходимо ми, а вона вперто хотіла далі їхати. Я взяла її на руки ( а тяжка, як клунок з картоплею), спустилась з нею з маршрутки і ставлю на ноги на тротуарі, а вона повисла на мені і реве...Я намагаюсь її випростати, а вона ноги підгинає і висить на мені, я з того всього втратила рівновагу і повалилась на тротуар на одне коліно.А то ж на самій зупинці, маршрутки під"їжджають, люди товчутся, штовхаються....а мала щей розляглась на тротуарі і реве... Я підняла, дала два рази по дупі (сумніваюсь, що боліло, бо так комбінезон такий грубий) і потягнула за руку по далі від дороги. Подіяло відразу, вже чемно йшла за руку додому. От вам і ситуація. Я аж впріла вся...
Або був випадок з старшою в супермаркеті, коли ревіла на цілий магазин, щоб я їй щось там купила, і я їй пояснювала, що ми такого не купимо, і різні там аргументи наводила а, в результаті, мала вляглась посеред магазину і давай ревіти дикими голосами... Я підняла, відвела в затишне місце і вліпила добряче по дупі. Зачекала, поки заспокоїться і далі вже ми нормально себе вели. Більше такого в мене не повторювалось... Правда, хтось там прокоментував мені з-за плеча, мовляв, що то якась мачуха... Я чуть не послала, але стрималась.
Правда, після трьох років потреба в ляпасі по дупі майже відпала, що мене дуже тішить. Правда було раз, коли я на Яру сварилась, а вона-кривлялась... І ніякі пояснення не доходили... То дістала, але вже більше не кривляється, а чемно стоїть і слухає.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Руженка » 06 січня 2011, 12:07

mala-karta написав:Руженка, у вас двері в туалет, що, не закриваються?

Получити по дупі - менш образливо, ніж стояти в куті?

В нас вдома киця є, і якщо закрити двері в туалет, то в туалет вона(киця) буде ходити під ліжко))))))))))) Так що закрити не виходить, та й взагалі - все ж від дитини не ЗАКРИЄШ????????

А на рах кутка - то однозначно, по попі менш образливо!!!!!!!!!!! Бо, коли стоїш в кутку(дійсно як "загнана в кут" і бачиш лиш стіни!!!!!!! то образа ой як виростає!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Руженка Офлайн

Повідомлення Natalinda » 06 січня 2011, 12:23

Ну це як кому, я наприклад своє стояння в кутку з сміхом згадую, а от як получила раз по попі :scare:

Взагалі то шо куток, шо биття самооцінку понижують, але ж тут ніхто не використовує ці методи щодня по 100 раз. Іноді з істерики вивеси то лиш такий метод і допомогає. А якщо мама з мозгами, ну і з мозгами все в порядку - то її інтуїція найкращий помічник у виборі методів виховання. ІХМО
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Vika » 06 січня 2011, 18:00

Радмила написав:Нимидора, дай можливіть дитині доторкнутись до плити, чи сама доторкни пальчиком. Ну звичайно не там де вогонь, а де плита досить гаряча, але так щоб необпікала . Прокоментуй "гаряче, пече". І не треба буде лупати.
Можна торкнути пальчиком дуже гарячу чашку з чаєм чи компотом. Теж такі наслідки. Доки не зрозуміє, буде лізти. Єдине все робити дууууже обережно. Обпік пальчика чи ручки взовсім не потрібний. Коли дитина зрозуміє, гаряче пече, то і з розетками теж помогає. Як пхає пальці куди не слід, я кажу пальчик попечеш. Доходить.

100% правда . ми так свого і відівчили . тепер і духовка і розетки і кружки з чаєм і без і навіть пральна машина [то вже без нашої ініціативи] поза увагою лишились
Vika Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей