я поки не почала працювати з кавою то ніц в цьому не тямила
. а тепер відчуваю різницю коли кава обсмажена до 2-ох тижнів і коли невідому кількість часу....
п'ю тільки арабіку, оскільки робуста гірка і несмачна, а от в першій можна найти такі круті смаки що просто шаленієш від того.
Зараз під час вагітності п'ю тільки з молоком, бо інакше не дуже добре від неї
, але коли можна буде - то з радістю насолоджусь окремими сортами.
Ми вдома варимо в джезві (турка), колись мама звідкись привезла таку як має бути! з вузькою горловинкою!!! а мелемо на електричній кавомолці, хоча є ручна але на дві поції треба молоти 15 хв
ось таке
а ще про каву без кофеїну. десь хтось писав вище і я ще раз нагадаюсь, шо кофеїн з кави витягують не дуже корисними методами, тому краще все ж таки слабшу з кофеїном, ніж без кофеїну