nelly написав:я думаю тeж на швидкій іхати. А що дивного що на швидкій?
Я перший раз також на швидкій їхала... А вже другий раз до родів місяць лежала в патології і в мене було планове кесарське то сама добиралась...
nelly написав:я думаю тeж на швидкій іхати. А що дивного що на швидкій?

Пологовим задоволена, сподобалося значно більше, ніж першого разу в другій лікарні. Гарні лікарі, сучасні палати, адекватне ставлення. Умови там дійсно гарні. Все нове, чисте. Є постійно тепла вода, кухня з чайником і мікрохвильовкою. І взагалі дуже спокійно і затишно. Бо перший раз була на БАМІ на 4 поверсі, то постійно якийсь тусняк. Купа народу, шум, гам, повно персоналу. А ще напрягало оте вічне міряння температури і биття швабрами по ніжках ліжка в 6год ранку, коли найбільше хочеться спати
А тут персонал дуже ввічливий і лояльний, ніхто нічого від тебе не вимагає.
Ну але типу я маю його зробити в поліклініці протягом двох місяців після пологів.
то щастя що все добре обійшлося.
персонал дуже привітний. за роди я домовлялася, все пройшло добре. А ти сам пологовий - дуже хамовитий персонал, одна лиш дитяча лікарка була нормальна. Бо медсестри прилітали щоразу коли дитина плакала і зі сварками пхали дітям суміш, лиш би їх заткати.Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей