Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік?

Повідомлення Happy_Wife » 03 грудня 2010, 14:12

Дівчата,хто стояв на обліку в Расевич Світлани Володимирівни??напишіть будь ласка свої відгуки
Happy_Wife Офлайн

Повідомлення Natalinda » 03 грудня 2010, 15:12

Стояла, але не я а знайома.
То кожних відвідин був новий список лікарств, який інша знайома лікар казала "боронь Боже шоб ти то пила"

В мене вона була на кесарському, ну і вела після операції. Загалом жінка приємна, але є багато але. Детальніше хіба в приват,якщо цікавить.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TattyMummy » 03 грудня 2010, 15:19

Я стояла на обліку у Расевич першу вагітність (не знаю як її звати, блондинка, напевне то вона), правда недовго (її перевели були у пологовий). Чесно скажу - мені зовсім не сподобалось її ставлення. Банальне - поміряти тиск, зважити - цього вона НЕ!!! робила. Писала, що хотіла. Я ходила на огляд просто для галочки.
Можливо тепер трошки набралась досвіду і більше відповідальності має.
Але як тут уже писали дівчата - для кожному підходить свій лікар, комусь він може бути добрим, комусь поганим ;)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Alisa » 03 грудня 2010, 16:19

Я стояла на обліку в Кородюк :thumbsup: Лікар - золото. Привітна, професійна, позитивна.
Ще не зустрічала людини, яка б стояла в неї на обліку і шкодувала про це.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 03 грудня 2010, 16:22

Аліса, то на БАМі?
Який кабінет?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення мешканка » 03 грудня 2010, 16:33

Зараз стою на обліку в Гнатюк Л.Б. Нараз, нічого не прописувала і ніяких аналізів не робила то ще не знаю,як щодо "професійності" (хоча чула багато чого хорошого). Чому стала саме до неї? Моя подруга в неї виношувала і народжувала першу дитину (вона сама з нею знається з дитинства) то казала, що вона дуже професійний і толковий лікар. Ліків виписує по мінімуму і то саме необхідне. Завжди привітна, все, що треба розповість, поможе, заспокоїть. Більше на БАМі нікого такого не знаю, тому вирішила, за компанію, записатись до неї. Наразі, можу сказати, що вже два рази дзвонила до неї, щоб проконсультуватись і результатом дуже задоволена.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Alisa » 03 грудня 2010, 16:36

Natalinda написав:Аліса, то на БАМі?
Який кабінет?

Це Центр, 3 кабінет.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Marta » 03 грудня 2010, 23:14

Happy_Wife написав:Дівчата,хто стояв на обліку в Расевич Світлани Володимирівни??напишіть будь ласка свої відгуки

Стояла спочатку в неї на обліку, перевели потім в роддом.
Я скучала за нею.
Мені навпаки вона нічого поганого не призначала- вітамінки, фолієву, хофітол, все міряла, така уважна була, мені особисто дуже сподобалась.
Marta Офлайн

Повідомлення krapk@ » 04 грудня 2010, 14:12

а я раджу Левенець Лілю, якщо біля озера. Молода, привітна, толкова, нічого лишнього. Кабінет зразу на 1 поверсі напрти де кров з вени здають.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Alisa » 04 грудня 2010, 15:45

krapk@ написав:а я раджу Левенець Лілю, якщо біля озера. Молода, привітна, толкова, нічого лишнього. Кабінет зразу на 1 поверсі напрти де кров з вени здають.

Левенець - лікарка хороша , але по-моєму в неї вже зіркова хвороба :) .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей