Vikibee » 13 вересня 2017, 22:41
Marichka, Соус смакує із запеченою телятиною, курятиною та іншими видами м'яса, можна використовувати як маринад.
2 кг чищених слив , 2 великих голівки часнику , 2 паприки гострі , 16 ст л цукру , 2 ст л солі , 1 чл перцю чорного меленого. 25 гр приправи карі. 0,5 чл кориці. Сливи , часник , перець перемолоти додати всі перелічені інгрідієнти і варити 30 хв, (я ще блендерила після варки) розлити в стерильні банки або простерилізувати 10 хв .
Соус не є гострим. Вихід - 1,5 л.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."