На прохання
nelly Шарлотка з ревенем 3 яйця
1 скл цукру і окремо 4 ст.л.
3-5 стебел ревеню
1 скл муки
жменька ягід
Почистити ревінь, нарізати кубиками. Форму змастити маслом (я мащу олією), присипати манкою. Викласти ревінь, для кольору можна додати будь-яких ягід (я давала смородину). Присипати 4 ст.л. цукру. Збити міксером яйця і решту цукру, плюс дрібка солі. Поступово додавати муку і збивати далі. Загальний час збивання - біля 5хв. Залити отриманим тістом ревінь. Випікати в розігрітій до 180* духовці біля 45хв.
Я пекла 35хв, якраз вийшов добрий. Загалом, сподобався, але мені засолодкий. Хоча я так розумію, то типу бісквітне тісто. Я бісквітів взагалі не печу, бо не виходять
То не знаю, чи вийде, якщо додати менше цукру. Ну і як на мене, не дуже чути смак самого ревеню. Можна давати більше.