Я знайшла цікавий рецепт, ще не встигла спробувати, але думаю що вийде смачно.
Булочки з карамельками «Ласунка»
складові
Карамельки (типу "корівка")
Яйця - 2 шт.
Цукор - 3 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Дріжджі сухі - 1,5 ч.л.
Олія - 2 ст.л.
Спосіб приготування
У теплому молоці розчинити 1 ст. л. цукру і дріжджі, залишити на 15 хв.
Потім додати туди жовтки, сіль, масло, цукор, що залишився і поступово просіяти борошно. Замісити тісто. Якщо буде липнути до рук - нічого страшного. Не потрібно робити дуже круте тісто. Прибрати на 1,5 години - підніматися.
Потім тісто обмять, залишити ще на 40 хв. Потім розділити на однакові шматочки, скачати кульки.
Кожну кульку приплюснути, покласти всередину по карамельці, краї защипнути. Викласти в форму (швом вгору), накрити рушником, залишити на расстойку хв на 20-30. Потім змастити молоком, рясно посипати цукром і пекти при 220 градусах до рум'яного кольору.
Готові булочки дістати, накрити рушником і дати відпочити.