TaniaPicaSSo » 16 червня 2016, 10:46
TanenRom Ми купували у одного мужчини, що торгує папугами на розі біля Ексімбанку, але домовились з ним, що заберемо папужку в нього з дому, такого, який ще не був у продажі в клітці на базарі. Бо я з дитинства тих папужок мала декілька, і вже точно знаю, що ті, які отак продаються на базарі, стають такі шугані, дикі, щоб потім вдома все одно не одомашнюються. Ну може якщо комусь для декорації вдома такого й треба, то можна й такого. Але якщо хочеться такого контактного, щоб йшов на руку, був зацікавлений у спілкуванні з людиною, то треба брати якомога молодшого, місяців 2-3, і з дому, з гнізда. Бо ми в того мужчини таки взяли спершу з клітки зразу там на базарі, ну але той папужка був дуже дикий, якийсь наляканий, від людей тікав. То ми попросили поміняти, і той, що взятий з дому, живе в нас вже декілька років.
Як звати того мужчину, я не пам"ятаю, але як проходжу там, то впізнаю його. Такий досить худорлявий. Він по ходу один там мужчина, решта жіночки. То я би радила підійти до нього та й домовитись про те, щоб забрати папужку з дому та про можливість поміняти, якщо раптом виявиться нездоровий або ще щось буде не так.