найбільший родинний форум Тернопільщини

Відповісти

Re: Яка була ваша вагітність?

13 липня 2014, 15:43

я поступила в педагогічний університет на кафедру соціальної педагогіки в липні, а в вересні виявилося, що я вагітна :hi: тож дві своїх вагітності я активно вчилася) на заочному відділенні , була старостою групи і вирішувала ще й всі організаційні питання)) бігала з пар годувати грудьми, бо молоко набиралося) весело було) :crazy: а на передостанньому курсі я народила молодшого сина ... і на останній курс відмовилася бути старостою, офіційно мене не зняли, але обов"язки я передала заміснику своєму)
токсикоз , збереження , тонус , курси антибіотиків, багатоводдя , дрібнодисперсні води) набряк і відчуття що ти неповороткий тюлень)) все це було пережито, і забуто)

Re: Яка була ваша вагітність?

13 квітня 2016, 13:06

От не думала, що третій триместр буде для мене найлегшим. Ну принаймні поки що :hi:
Перші сім тижнів було ще все ок, потім той токсикоз вижав з мене всі соки, закінчився десь аж на тижні 14. Було періодами, що я більше тижня з дому навіть не могла вийти, постійна тошнота і блювота, і повне обезсилення. Другий триместр вважається ніби найлегшим, але він теж приніс свої сюрпризи. Постійно мучила печія (за першої вагітності і взагалі раніше я навіть не знала, що це таке), плюс безсоння по ночах і постійно нила мене спина в попереку. Досить було 15-20 хв щось поробити вдома на стоячи або пройтися, як в попереку вже так нило, що я потім до кінця дня мусила відпочивати. Але то була зима, і була ще можливість більше посидіти вдома, нікуди особливо далеко не вириваючись. Але я переживала, що як потепліє, то як же я буду гуляти з малою? Я ж не протягну і півгодинної прогулянки. Але я на третій триместр як ожила - нічого не турбує, фізичних сил повно - можу довго гуляти і займатись домашніми справами, і ще багато чого. І пузо якось не заважає. Як загляну в дзеркало, а ще й боком - то думаю, ого, яка я вже велика, а якщо в дзеркало не заглядати, то навіть не здається, що вже така пузата, нічого не заважає. Все-таки, тут велику роль, думаю, відіграє весна і тепло. Одяг вже набагато легший, ніж зимою, і настрій якось різко в мене помінявся із настанням весни :dance:

Re: Яка була ваша вагітність?

13 квітня 2016, 13:27

Моя третя вагітність також найлегша в порівнянні з попередніми, але так було до 37-го тижня. Тепер я вже хочу швидше народити, живіт хоч і не дуже великий, але швидше взяти б дитину на руки :dokter:

Re: Яка була ваша вагітність?

13 квітня 2016, 16:03

Таня,Вікіланді-ну і слава Богу!!!Добре,що вам краще!!!
Успішно народжуйте!!!

Re: Яка була ваша вагітність?

14 квітня 2016, 22:38

Ех дівчьонки, я знову сюди і знову можу описувати що і як...аж не віриться. :hi: :hi: :hi:

Re: Яка була ваша вагітність?

14 квітня 2016, 23:19

Ameli, то Вас можна вітати, я вірно зрозуміла. :rose:

Re: Яка була ваша вагітність?

14 квітня 2016, 23:26

Мої дві вагітності були досить легкі, а ще мені довго не вірилося, що вагітна, поки не почав рости живіт)))). Перший раз не було токсикозу майже. Почувала себе добре. До декрету вся в роботі :crazy:
При другій вагітності нудило до 3 міс. А ще у мене не було ніяких забагагок, як то хтось посеред зими хоче полуниць.
Я двічі хотіла народити якомога пізніше, перший раз не знала, що буду з тією малечею робити, а другий переживала, як я буду справлятися з двома.

Re: Яка була ваша вагітність?

14 квітня 2016, 23:51

Ну нарeшті призналася:) пішла чіпати мeдальку :rose:

Re: Яка була ваша вагітність?

15 квітня 2016, 00:12

Питання в мене трохи не в тему :=):
А чи є на форумі хто планував другу, третю дитину? Тобто ясно що хотіли але чи цілеспрямовано вагітніли?
Бо перша то певно у всіх по графіках, слизу, овуляціях і так далі ::Р:
Ми до першої дитини були з чоловіком готові разом тому після весілля справу не відкладали у довгий ящик і з першого разу все получилося :crazy:
Зі другою так сі стало, але зараз навіть не уявляю життя без меншої. Інколи ловлю себе на думці що не знаю як би зі старшою було і з здоровям і з садком в який вона не ходить якби я ходила на роботу. Таки вірю що у Бога на кожного є свій план...

Re: Яка була ваша вагітність?

15 квітня 2016, 08:48

Я другу вагітність планувала цілеспрямовано:)
Навіть розуміла,що може народитися хлопчик,швидше за все.
А третю теж хотіла б планувати,але не знаю,як вийде.Так через 2=3 роки.
Відповісти