Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
олеся написав:В нас в Пізнайко вчать читати по букварику Федієнка, там тексти для дітей написані по складах. Тому щось навіть не задумувалася щб зразу словом і щось не дуже уявляю як то зразу словом
, але я таки знаю що до всього треба дорости і ще просто не її час. хтось з дітей надається швидше до навчання а комусь треба почекати 
одним словом як надоїдають букви то переключається на інше. ще маємо картки домана то теж гарно їх складає, ще є просто картки і там слово розрізане і треба скласти наприклад кит, кіт..а от букварі і абетки, то щоб не водилися, інші віршики читати можна але не з буквами і кубіки маємо але вона швидше картинку складе ніж слово, ще напевне заскоро. магніти теж є і на холодильнику начіпано але до них не часто підходить. їй треба все в ігровій формі, ще маю логопедичні зошити то по них гарно віршики і вправи повторюємо, але все це в неї не довго
найдовше то вона може засісти за пазли, навіть раз склала на 260 а їй ще немає 4. так що бачу голова варить, просто до букв треба побільше часу і терпіння.nelly написав:ваш малий вам підкажe сам. Моя коли хотіла за пару днів півалфавіту вивчила,а зараз читати сама нeмає бажання вчитися,хоч книги то нашe всe
Повернутись до Дошколярики-бешкетники (від 3 до 6)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей