Я відстала від життя... Довелось минулого тижня побувати на дні народженні в одному з ресторанів Тернополя. Паралельно було багато молоді ( в основному дівчат) - святкували екватор. Дівчата так намалювались, зачесались, вбрались так ніби це був випускний. Ну і як водиться, був фотограф, у кожного свій. Якось ми скромніше святкували свій екватор... Але найбільше вразили: фотосесія і масові селфі у туалеті. Туалет як туалет, без золотих унітазів. В чому прикол я так і не зрозуміла.
Новенька написав:Підкажіть, де можна вишивку в рамку "запакувати". Бо там де я бачила, вже нема.
Ще на вул. Франка, десь другий будинок після дитячої бібліотеки як йти в сторону пошти.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Дівчата, може хто знає чи може має хорошого юриста, щоб порадив. Чи є можливість якось переписати майно з власника на його рідних, без офіційної згоди того власника.