А що то сьогодні на площі має бути? Сцену поставили!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
erinaceus а ти пробувала хоч трохи перевірити ті цифри? скільки в нас вода коштує? 7,5 за кубометр (1000 літрів) - ванна - близько 200-300 (з тих більших) посудомийка літрів 20 на миття бере, на ранкове миття 20 літрів? це воду ще легше порахувати, до іншого не приглядалася
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Тут вже писалося, що в кожному місті різні тарифи. Та й не в холодній воді купаємося А малюнок взятий з Укрінформ. То ви ж журналістка. Скажіть нам, чи можна довіряти цьому інформагенству
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
Я не рахувала скільки йде газу, щоб котел нагрів воду на ванну. Але циферки в лічильнику при нагріванні води так скоренько бігають. А якщо куб газу влітку буде 7 грн та ще й плюс по лічильнику за воду, то воно напевне близько до того і вийде.
TattyMummy Та й сама якість газу значно гірша. Минулі роки споживалося не так багато газу, хоч і зими були холодніші. А тепер цифри значно більші, а зими як такої і не було...
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
я думала, що кожен має сам вирішувати кому йому вірити так, на воду тарифи всюди різні, а інфографіка по чиїх тарифах? про ванну - згідно їх позначення, то в той розрахунок входить тільки вода ну і так, треба вже переходити на енергозберігаючі лампочки
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))