taranjka написав:Танічка є багато антибіотиків сумісних з ГВ - лікар може підібрати.
масажистки - це такі особи, які виховалися в совку і більше про гв нічого не читали. і постійно повторюють завчені методи, хоч вже даааавно доведено, що так не можна.
в нас на форумі також багато написано і про те, що не можна перевязуватися, і про те, що не потрібно повністю сціджуватися, і взагалі багато інформації про закінчення ГВ - як різке, так і плавне - пошукайте.
а ще краще запитати в Даші
Дякую, я перечитувала все, і не тільки тут ...
Я 2 дні робила так як писали дівчата, але гульки не зникали ...

крові було багато, заживал довго. але антибіотиків не назначали 

можите собі мастит, лактостаз, як наслідок кіста і ше купу всього не доброго - ви ж порушуєте кровотік в грудях, пошкоджуєте молочні протоки... взагалі таке різке припинення ГВ - це шкода вам, бо від цього багато проблем з грудьми може бути.
, відняло праву сторону....мусила пити антибіотик, лікарка підібрала так, щоб малому не було передозу, сказала, що нічого страшного...ГВ важливіше зберегти...в мене, наприклад, як малий хворіє, то зовсім не п’є нічого окрім грудей, для мене це катастрофа була б, якби лишилася грудного....але кожній мамі видніше, як краще для її дитини.