Глобальні оголошення!



Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення TYulia » 07 серпня 2014, 11:44

Sms написав:
TYulia написав:не берусь комусь радити де новини читати, бо то справа не благодарна :hi: напишу за себе.


А на питання, здавалось би прості, відповіді так і нема... Всі або переключаються на іншу тему, або емоційно починають мене обвинувачувати у чомусь:) Може через те, що сказати немає що....


я чесно кажучи, не бралась давати відповідь на ваші питання :pardon: Мій пост це просто мій коментар в темі "Політичні новини"

А на рахунок відповіді, то я думаю так само як Веста. :yes:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1584
З нами з: 09 серпня 2012, 15:27
Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Re: Політичні новини України

Повідомлення Гість » 12 листопада 2014, 15:27

Naya написав:1. Чому при владі знову олігархи, якщо майдан боровся саме проти них?
2. Чому люстрації так і не дочекалися Тимошенко, Яценюк, Турчинов, Тягнибок и ..довгий ще список? Кого люстрували?
3. Щоб не йти на війну можна відкупитися від мобілізації немалою сумою. В пресі є твердження, що воєнкоми стали вже мільйонерами. То кажете зникла корупція?
4. Якщо Росія - це агресор, то чому біженці тікають до Росії?
5. Які реальні дії приймає нинішня влада на Україні для покращення рівня життя населення?
6. Чому російським журналістам забороняють в'їзд на Україну?
7. У яку країну США принесли поліпшення?
8. Всі укрСМІ, які підтримали майдан, контролюються нинішніми олігархами і США. Так може це було потрібно їм, а не вам?
9. Чому українські націоналісти працюють на євреїв?
10. Янукович не був відсторонений від влади конституційним способом. Ви в курсі?
11. Чи читали ви угоду про асоціацію з ЄС?
12. Чому ті, хто зараз при владі не врізують собі зарплати на потреби армії (адже вони ж патріоти), а замість цього знімають гроші з бюджетників?
13. Чому синки олігархів ще не воюють на Донбасі?
14. Американські компанії Шелл і Шеврон вже викупили собі частину української території для видобутку сланцевого газу. Як вам, патріотам, це подобається?
15. Нацбанк України належить США і вся країна повинна залежати від долара. Незалежність, говорите? Уточніть, від кого саме?
16. Який розмір держборгу США? Чи знаєте ви, що США переживали Велику депресію в 30-х роках. До кінця 40-х років це стала сильна держава. Ви пам"ятаєте що відбувалося в 40-х роках в нас?
17. До речі, долар, а разом з ним ціни на бензин, ліки, ком.услуги та інше продовжують рости. Ви саме про це й мріяли, так? Ви за це на майдані стояли?
18. Яценюк досі не повернув золото скіфів Україні. Ну і нехай забирає, вам шкода чи що?
19. Чому Порошенко не продав свій бізнес, як і обіцяв, а замість цього купив ще один завод?
20. Чому немає об'єктивного розслідування вбивств на майдані, в Одесі, Маріуполі і тд? Чому спиляли дерева, які могли бути доказами в справі снайперського розстрілу людей на майдані?
21. Якщо Росія воює з Україною, то чому на Україні вже третій етап мобілізації, а в РФ - жодної?
22. Чому Росія лікує українських військових і відправляє їх додому, якщо вони для них вороги?
23. Чому у жителів Донбасу не може бути власної думки і свого бачення розвитку країни? Чи демократія доступна тільки для жителів Тернополя та Львова?
24. Якщо вони "ватники" і "Колоради", то чому їм не можна від нас відокремитися і жити за своїми правилами?
25. Чому жителі західної України, яких приєднали тільки в 1939 році (а до цього вони не мали ніякої державності) вважають себе титульною нацією?
26. Чому ті, хто ще рік тому були аполітичні і вважали, що живуть у відсталій країні раптом стали такими патріотами?
27. Чому більшість цих українських патріотів погано знає українську мову, говорить і пише з помилками?
28. Ви в курсі, що майже всі, хто зараз при владі на Україні мають судимості або були в міжнародному розшуку?
29. Якщо взимку у вас не буде газу, опалення, гарячої води, електрики, продуктів і, ймовірно, зарплат теж, то хто в цьому буде винен?
30. Чому ви вважаєте, що якщо загорнутися в прапор, покричати гімн, поскакати, поматюкати главу сусідньої держави - то ви станете кращі і жити стане краще?
31. Чому ви не виходите на майдан? Вам стало жити краще?

мені не відповідайте. я сюди рідко заглядаю. Для себе подумайте.


Вот и подумали я надеюсь не против что на русском.
0.
Все эти вопросы будут очень интересны, если будут заданы через год или полтора как минимум. Лучше читать вопрос и потом ответ)))

1. Если человек заработал состояние он знает как это быть богатым и знает что надо делать для улучшения уровня жизни, человек же который беден он просто морально и физически не развит он не знает как надо ,он не может управлять своей жизнью как ему доверить больше?
2. Люди есть разные, и по официальным заявлениям любимого канала России Life news их было 51тыс.ч (август). Только г. Донецк + г. Луганск 1,5 мил.ч жителей, без области, даже если добавить ополчение как заявил тот же канал 50 тыс.ч итого 100 тыс.ч где остальные 1,4 мил.ч?
3. Учитывая то что в Украине идет война, Украинские власти не приостановили выплаты пенсий и соц. Пособий и только ввели переселенцам выплаты (взрослым 480грн. и детям 890 грн.).
4. Российские журналисты не раз были пойманы за противоправными действиями на территории Украины (тут все логично)
5. Что бы понимать вопрос переведу «В какую страну США принесли улучшения? Начнем: ответ очевиден
Компьютер(Джон Атанасов), Windows (Билл Гейтс), телефон(США Александр Белл), лампочку (Томас Эдисон), одноразовую бритву(Gillette), автомобиль (Форд) список просто огромен но если только про страну то как минимум Южная Корея.
6. Избавление от коррупции и бандитизма в стране это необходимо каждому жителю страны.
7. Это Коломойский или правый сектор?
8. Если Директор вашего предприятия сбежит на Гавайи вы бросите предприятие на произвол (при таких трудностях он должен был подать в отставку как нормальный человек)?
9. Да читали, нечего страшного там нет, работай и зарабатывай. А что пишут к нам хлынет ихнее «д..ьмо» так ребята не покупайте в чем проблема берите только тот продукт который вы поддерживаете будь то таврия или калина каждому свое.
10. Я думаю они тоже что то делают для страны и зная некоторых волонтеров лично которые попали в политику и которые будут бороться за Украину. А бюджетники это одна из возможностей для защиты страны.
11. Сын Порошенко был в АТО
12. К добыче сланцево газа отношение нормальное особенно зная технологию производства. В том же США добывают газ и из импортеров газа они стали экспортерами. (вообще лучше пользоваться восстанавливаемыми источниками энергии)
13. Доллар мировая валюта, какая страна не зависит от доллара, Россия?
14. Мы мечтаем о независимости, о сильном государстве в котором чиновники будут ездить на велосипедах а не в кортежах.
15. «Золото скіфів, як і вся колекція музею історичних коштовностей України знаходиться в стінах музею» завідувачка музею історичних коштовностей україни Людмила Строкова.
16. Никто не говорит что Порошенко идеальный президент но лучше чем был. А нормального мы себе найдем.
17. Расследование идет и объективность у каждого своя.
18. Армия России заметно отличается от армии Украины и Украина не была готова к удару в спину. Украина защищается в открытую, поэтому не боится огласки мобилизации, а Россия продолжает тайно хоронить своих десантников которые отправились в отпуск в Украину на личных танках.
19. Потому что и Украина лечит и отпускает (обменивает) русских военнопленных. В Украине с Россией идет не оглашенная война.
20. Распределение демократии отлично отображается по количеству человек в пункте №2 Демократия с автоматом это как?
21. На территории где разгулялись "ватники" і "колоради" жили и нормальные люди которые не желают жить по их правилам.
22. То что западную Украину к чему то присоединили (была занята Красной Армией и присоединена к УССР) не означает что они хотели этого или они титульные просто они хотят независимую и полноценною страну «Украина»
23. Когда в страну в которой прожил какое-то время приходит агрессор то по неволе станешь защищать свою семью, дом, землю и станешь патриотом.
24. Говорит и пишет с ошибками это про Януковича и Азарова. А многие патриоты помимо украинского языка знают и русский и пишут и читают не обоих языках (некоторые еще и английский и т.д)
25. Кто сказал что эта власть навсегда, народ стал меняться, он не хочет коррупцию, он хочет нормально жить и работать без пресса со стороны правоохранителей (Янукович не был судим?) и так, от себя, судимость у власти не допустима.
26. Виноват тот кто пришел в Крым, пришел на Домбасс с оружием и начал убивать людей (вы же не станете утверждать что оружие на Домбассе было), и сразу добавлю почему Домбасс не приехал на майдан и не высказал свое мнение наверное потому что его устраивает коррупция и бандитизм ну это если коротко.

И вопрос назрел в какую страну Россия принесла улучшения и помощь в развитии? Приднестровский конфликт (1989-1992), Война в Абхазии (1992—1993), Первый чеченский конфликт 1994—1996 годов, Вторая чеченская война (1999-2000), Вооруженный конфликт в Южной Осетии (2008), Украина Донбасс 2014---????
Гість Офлайн


 

Re: Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 14 листопада 2014, 16:08

Подумала сьогодні про сиріт, пенсіонерів,бездомних, безробітних, хворих, соціально незахищених, абортованих.
Памятаю рік тому тут писали, що революція заради них.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн


Я тут живу
 
Повідомлень: 5093
З нами з: 26 вересня 2010, 17:34
Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Політичні новини України

Повідомлення Marichka » 14 листопада 2014, 16:42

Піди Путіну скажи,він помагає всім,і таким теж.Може ще гумконвой вишле
Зображення
Marichka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3237
З нами з: 10 лютого 2011, 15:13
Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 14 листопада 2014, 19:18

Marichka написав:Піди Путіну скажи,він помагає всім,і таким теж.Може ще гумконвой вишле


Це то саме шо роздразнити і натравити на слабкого та немічного злих оскаженілих собак,а потім сказати всі претензії до псів.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн


Я тут живу
 
Повідомлень: 5093
З нами з: 26 вересня 2010, 17:34
Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Політичні новини України

Повідомлення Marichka » 14 листопада 2014, 20:58

Дійсно,Путіна дразнити не можна...
Зображення
Marichka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3237
З нами з: 10 лютого 2011, 15:13
Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 14 листопада 2014, 21:06

Marichka написав:Дійсно,Путіна дразнити не можна...

В нього є ядерна зброя ,армія,газ ,нафта.
А в тебе що для того щоб нариватись і наражати на небезпеку всю країну,а може й планету ,крім жаги справедливості?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн


Я тут живу
 
Повідомлень: 5093
З нами з: 26 вересня 2010, 17:34
Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 17 листопада 2014, 02:13

Цікаво мені, звідки отой гість взявся. Мабуть не зі Сходу. Бо щонайменше, знав би як правильно пишеться: Домбасс чи Донбасс.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1144
З нами з: 29 листопада 2009, 15:06
Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Re: Політичні новини України

Повідомлення Vladimir2314 » 13 лютого 2020, 14:22

Честно говоря политика уже достала за последние время.
Vladimir2314 Офлайн


Привіт, а ось і я!
 
Повідомлень: 2
З нами з: 13 лютого 2020, 14:20
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Е доця!

Re: Політичні новини України

Повідомлення Vladimir2314 » 31 липня 2020, 10:19

Мені найбільше подобається як в даанний момент поводиться наша країна в плані боротьби з коронавірусів. На моє здивований то навіть такі бізнесмени як Гліб Загорій беруть активну участь у боротьбі з розповсюдженням коронавируса в Україні.
Зображення
Vladimir2314 Офлайн


Привіт, а ось і я!
 
Повідомлень: 2
З нами з: 13 лютого 2020, 14:20
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Е доця!

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей