В нас теж всередині зубчика велика темна пляма, він вже надломився наполовину. Перший раз не знаю як,напевно впав,а другий раз взяв горіх і стукнув себе прямо в зуб!
Варіант з карієсом один (порада стоматолога) - пломбувати під загальним наркозом, таке робиться тільки у Львові. Я вдруге під загальний наркоз його не дам. Залишився варіант нічого не робити або посріблити ті зубчики,які цілі. Йду в дитячу поліклініку,нехай подивиться дитячий стоматолог. Збираюся я дуже довго, як схожу,то відпишуся.

) І ось думаю чи варто хвилюватись що не має того одного переднього, чи рано чи пізно він всерівно виросте і не брати собі до голови. А ще чоловік постійно дістає: "Де той зубчик, де той зубчик???"

Зараз майже 1.2, то має 4. Не переживайте. Як казав Комаровський: я за свою 30-літню педіатричну практику не бачив жодної беззубої дитини
Щодо того, що чим пізніше вилізуть зубки, то будуть здоровіші, читала, що то лише в народі так кажуть. Насправді, взаємозв'язку нема. Хоча хотілося б вірити, що це не так. Та й прорізуватись мали б місяців у 8, тому до року вже діти повинні мати хоча б декілька. Але ж у кожного свій графік