Глобальні оголошення!

Помідорчики

Модератор: Natalinda

Re: Помідорчики

Повідомлення flower » 09 травня 2014, 14:38

Inna в мене не теплиця, а парник. Теплиця - це споруда яка обігрівається, а парник ні. В мене дуже схожа конструкція до цієї. Фото з інтернету. Зображення
В кого чоловік має руки і час, то може легко сам таке зробити. Потрібні лиш дуги на каркас і спеціальна ультрафіол. плівка для теплиць. В мого накладно з часом, тому купив готове, за 5 хв скрутив і все.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Inna » 09 травня 2014, 15:48

Фловер, дякую. То як раз для нас варіант на фото!
Наталінда, :crazy:
Inna Офлайн

Повідомлення Natalinda » 23 липня 2014, 23:32

Якась засада з тою погодою((((( Вчора чоловік дзвонить і каже покропи помідори, бо дощі мають бути. Я поки попасинкувала (щоб кропити було меньше) то вже й ніби хмара була. Вирішила не кропити, почекати до завтра, тобто до ниині. А дощ аж зранку почався(((((((( Зате сьогодні тільки покропила, відразу дощик все те змив і перестав(((((((((
Ненавиджу фітофтору :cry:
Може хто які нові методи знає :help:
Гра, твої помідорчики як?
Ульканет, а мама в селі чимось кропить?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення flower » 23 липня 2014, 23:48

Блін, а я свої тоже ще не кропила. А дощ по погоді не один день має бути(
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 23 липня 2014, 23:52

вот-вот, я розрахувала що якраз мала хімія вивітритися як почнуть дозрівати і тут западло(((((((((((
і то чоловк вже не перший раз каже що його слухати треба, а я все не слухаю((((((( :sad:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення flower » 23 липня 2014, 23:54

от бачиш, бдеш знати наступного разу)))
п.с. це не вгадаєш як буде.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Inna » 24 липня 2014, 01:13

Ми свої помідори ще не кропили, але половину вже зібрали. Доречі на декількох бачила темні плями-то від того треба кропити?
І ще мені казали, що все нижнє листя треба обривати, і ще деякій цвіт.Але я того процесу вживу не бачила,тому ходжу і все листя обриваю, цвіт не чіпаю. І дійсно багато помідорів!
Inna Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 24 липня 2014, 04:11

дякую Наталя!
мої нормально, дозрівають
поки що чері (я маю три кущика)
і вже на підході великі помідорки, скоро покажу

Чері такі
| +
якраз після дощів
ЗображенняЗображення
це шоколадні чері (не вдале фото, але іншого немаю, бо вже багато зїли
Зображення

теж не встигла покропити через дощі, тепер почали дозрівати. от чекаю щоб забрати дозрівші і покропити поки нові ще не підійшли.

цього року листя обриваю лиш те шо жовтіє, не пасинкую і взагалі мало що роблю (лиш підживляю)
все рівно гарно вродили як на мене, осоливо зважаючи на горщики

маю якийсь новий сорт перцю, щось поскидав всі завязі :impossible: чи то вітер чи то сорт такий, не знаю
саме гірше, що я не знаю який саме сорт посадила і не можу звірити стадію зрілості.
я садила три різні сорти, вони не сходили, я злилася і садила в ті самі стканчики інші зернятка, а потім вони всі посходили нараз :crazy: :ha:
короч тре підписувати)

о ви про пляшки, я теж свої у травні баньками накривала, коли трошки похолодання було. мрію про тепличку :():
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення flower » 24 липня 2014, 11:54

Inna написав:Ми свої помідори ще не кропили, але половину вже зібрали. Доречі на декількох бачила темні плями-то від того треба кропити?

Так, це називається фітофтора. Вона як вражає повністю плоди, то їх вже викинути, нічого вже з ними не зробиш.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 24 липня 2014, 15:13

Inna тобто раніше, коли ти листя не обривала, то помідорів меньше було?
Загалом обрізають листя, щоб меньше хвороб було, щоб краще провітрювалися плоди і сонця отримували більше.
Ну і як починають дозрівати - то я вже не кроплю, смисл їх був тоді вирощувати.
А темні плями - то треба бачити які. Якщо тобі вони норм, на смак не впливають, то звісно що нетреба кропити.
Звісно 80% що то фітофтороз, як пише флауер, але не факт.
Я свої дууже пізно висадила, бо чекала коли приморозки перейдуть, то ще тиждень точно до першого помідорчика чекати треба.

А цвіт прищіпують у високорослих, якщо не треба щоб росли безмірно. Я високі прищіпую, бо не маю таких височенних палок, щоб підвязувати
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість