зараз вже на сайті його не знаходжу, розпродався певно. Кілька мелодій, є кулька справа, яку донечці подобається пальчиком крутити, 4 картинки на проекцію, таймер на проекцію. Ціна на сайті була в районі 120 грн + оргзбір - в магазині бачила його ж за 185грн, а на базарі перд Миколаєм взагалі цінили по 200, ну, хіба би поторгуватися.

Цього разу, Бебіплюс дуже неправий, бо вони вислали коляску іншого кольору як вказано на малюнку, щей виявилося що сама коляска відрізняється будовою від тої що заявлена на малюнку. Вони повинні б якось попереджати про такі нюанси. Такого поняття як повернути-поміняти на бебіплюсі не існує, про що я ввічливо попереджаю в правилах сп. Але в будь-якому випадку крайньою виходжу я і цього разу мала дуже зіпсоване свято Валентина. Єдине що можу порадити всім - якщо ви обираєте річ якусь дорогу краще ідіть в магазин. Я малій якщо хотіла купити "саме такий" самокат не пожаліла зверху 50грн пішла в магазин вибрала, протестувала і катаємося. Я розумію що хочеться чим подешевше, але безкоштовний сир тільки в мишоловці. Бебіплюс чудовий сайт для закупки дешевими іграшками, конструкторами, пластмасовими виробами, якщо ви дійсно хочете якісну дорогу річ то шукайте її де-інде.