Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Радмила » 19 січня 2014, 19:58

То це мирний народ зараз на Грушевського таке робить?
Як я сварюся з сусідами, чи чимось невдоволена, то це не означає, що я маю йти його бити чи підпалити йому двері.
А то, що зараз на Грушевського це просто шок. То ж не Беркут пішов Майдан розганяти. А Майдан напав на Беркут.
Галина, як можна виправдовувати таке?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Галина » 19 січня 2014, 20:13

А як беркут нападав на беззбройних дітей їх же тут оправдовували, ще й казали, що так і треба, правильно зробили!
Я не оправдовую, але бачу, що до нашої влади інакше достукатися не можливо... І якби наш президент хоч трохи думав про свій народ, то пішов би на уступки і не допустив такого. А він ще й навпаки розпалює народ!
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Галина » 19 січня 2014, 20:15

А ще таке цікавить. Як ви думаєте, чи звичайні люди на майдані мають коктейлі Молотова, чи щось на подобі цього??? Звідки? Чи не провокації це?
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Радмила » 19 січня 2014, 20:29

На рахунок коктелів. Можна було б вважати провокацією. якби не одне. Якщо, то провокатори, то мирні майданівці могли б відійти, щоб не компроментувати майдан. А провокатори залишились би. А так, як передають , що там десь кільканадцять тисяч, то про провокацію вже говорити не можливо.
Про побиття на майдані. Так, я не казала, що це нормально. Але те що відбувається зараз це ще більш ненормально, і жахливо.
І саме головне повністю безглуздо. Чого було йти на ту Грушевську? Чого чекали, що їм чемно відкриють усі двері і скажуть заходьте? Та ще і у вихідний день, коли нікого не має на роботі. Взагалі бред повний. Хіба хотіли захопити ще один адмін будинок?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення Радмила » 19 січня 2014, 20:39

Попри свою нелюбов до опозиції. Кличко молодець. Реально пробував зупинити цей безлад. Але натовп вже вийшов з під контролю.
Яцинюк і Тягнибок - боягузи. Якщо таке сталось, то мали б бути разом з Кличком і зупиняти людей. А вони заховались на майдані і тільки базікали. :bad:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Галина » 19 січня 2014, 20:49

Я теж не підтримую того, що робиться на Грушевській, думаю люди настільки вже обізлилися на те, що на них ніхто не реагує, що просто відверто їх ігнорять (знущаються насмішкою і новими законами), що просто втратили контроль. Достатньо кількох агітзакликів, щоб збурити людей...
Галина Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 19 січня 2014, 23:04

Нарешті почали щось робити і зрозуміли, що так звані лідери опозиції не на боці народу. А то досі думали, що танцями під Руслану вони налякають Вітю з бандою.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TYulia » 19 січня 2014, 23:12

Почалась війна... Яценюк казав, що лідером є НАРОД, то чого ж зараз вони (опозиціонери) не підтримують свого лідера, а називають його провокатором. Якби був названий реальний ЛІДЕР майдану, то він зміг би скерувати людей в потрібне русло...
Боже, бережи людей тих, що зараз там...!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Sms » 19 січня 2014, 23:29

Дівчатоньки, почитайте Перлинку. Наскільки вона мудро і просто все розклала по поличках. Все те, що я і Радмила старалися вам пояснити всі ці довгі 1,5 місяці. Дай Бог, щоб сьогоднішні події на Грушевського не дали поштовху владі і не ввели Україну у стан громадянської війни. Бо будуть воювати не лише у Києві, хвиля докотиться і до нас. Чи Ви всі думаєте, що Тернопіль далеко. Я не готова, я не хочу, я не бажаю для себе, для своїх рідних, для своєї дитини війни. Не настільки напевно мене дістала влада! Нема на що мені жалітися. Я можу вільно висловлюватись, в мене є робота, в мене чудова донечка і мені всього лиш 30. Задумайтесь над тим, чим ви готові пожертвувати заради відставки Януковича і його уряду!

Я завжди живу по принципу: "Подумай чи це буде хвилювати тебе через рік..."
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 20 січня 2014, 01:08

Америка почала реагувати:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей