ми в 2009 прописували, і в 2011. але це було 30 хв часу і достатньо мужа, а в збаражі і без мене прописали. а тепер треба папірчики з обох жеків, заяви від обох батьків, дозвіл мій і ще й присутність обох щороку щось нове придумують і ускладнюють життя
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
Таранька, для оформлення допомоги на дитину, не потрібно. Та коли я хотіла оформити допомогу через пів року,щоб було не 130 а трохи більше, бо чоловік звільнився , то там потрібна довідка про склад сімї, от тут і потрібна прописка, але насправді мені видали таку довідку без приписування дитини, потрібно 2 людей щоб засвідчили що дитина живе з нами в тій квартирі ( я і чоловік приписані у квартирі яка в кредиті).
Маю свiжачок. Сьогоднi я забрала довiдку з ЖЕКу про склад сiм'i. Зi мною без реестрацii живуть чол.та всi дiти. Для довiдки менi видали акт про те, що без реестр.зi мною проживають чол. i старший син. Молодших туди не вписували. Там пiдписалися 2 сусiди.
Я ходила в соцзабез на Кривоноса. Та можна було і не йти. В селищній раді ми все зробили і навіть робітниця звідти сама мої документи завезла в соцзабез.