найбільший родинний форум Тернопільщини

Правила форуму
Відповісти

Християнське дозвілля

06 грудня 2013, 12:14

Слава Ісусу Христу! Отче,які форми дозвілля є прийнятними для християн? Як церква ставиться до походів на боулінг,в кіно,театр( адже більшість сучасних фільмів і вистав містять непристойні жарти абр якісь сцени насильства)? Чи можна іноді себе побалувати візитом в суші-ресторан,сауну або салон краси?Окреме запитання про гумор-шоу "Вар"яти". Дуже смішно,але більшість жартів непристойні,чи можна таке відвідувати?

Re: Християнське дозвілля

27 грудня 2013, 11:59

...усе те, що не заперечує 10 Божих Заповідей - дозволено. Хоча за словами св. Павла - усе дозволено, але чи все корисно?

Людина потребує відпочивати від свого щоденного режиму. Кожен відпочиває по своєму. Суть походів на боулінг, в кіно, театр, суші-ресторан, сауну або салон краси - відпочивати. Маюємо на це право! Якщо мені не подобається гумор-шоу "Вар"яти" і мені неприємно його слухати чи бачити, це для мене зовсім не відпочинок...
Тримаючись елементарної моралі та здорового глузду, добрий християнин може знайти собі дозвілля на власний смак.

Re: Християнське дозвілля

27 грудня 2013, 12:15

о.Мартин підкажіть будь ласка, щодо вишивання - чи можна вишивати в неділю? для мене це відпочинок кращий за телевізор, та як до цього відноситься церква?

Re: Християнське дозвілля

27 грудня 2013, 12:25

Якщо це заради відпочинку (релаксації),або ви не можете це робити в інший день, тоді так - вишивати можна.

viewtopic.php?f=69&t=222

Re: Християнське дозвілля

05 січня 2014, 22:57

Дякую за відповідь!
Відповісти