Радмила написав:Таранька це реальність. Це жорстока реальність. Було зрозуміло від самого початку, що ніхто просто так владу не віддасть.
Якщо це революція. то готувати її треба було ретельно і діяти чітко і швидко. А що лідери? Туди сюди, що робити не знають, як зробити не знають. Людей підняли, а для чого, і що далі, ми подумаємо. Ми подумаємо, а ви мерзніть поки ми подумаємо. Бо ми тугодуми, не знаємо як би так нам владу поділити. Бо нас троє , а крісло одне.
Та дістало це все. Ти що думаєш мені подобається бачити цей жах???
не чітко висловилася. в тих, що там стоять я вірю. якраз в таких пересічних песимістів, які тільки те й роблять, що кажуть яка погана опозиція, що вони владу не поділять, і тд. в тому, що відбувається бачать тільки політиків, а всі хто стоїть там вважають за черговорозведенихлохів....
сьогодні спілкувалася з одним знайомим, так він щиро вірить, жо журналісти самі головами билися об асфальт і скакали на беркутят, щоб нарватись на палицю.. і що судять всіх теж справедливо!
лан, як буду мати час то ше шось напишу, а зараз тре йти, бо ше сама собі бан буду змушена дати

я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))