Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення flash-ka » 06 грудня 2013, 11:42

щодо відео яке кинула Смс. Знаю Тягнибока з дитинства, вже років певно 17-ть, то можу сказати,що було і захоплення і розчарування....а в даному випадку ніщо інше як заробляння собі плюсів за рахунок легкого обсирання інших. думаю в такій же розмові з Яциком чи Кличком, був би такий же результат.
п.с. і ще одне. повірте, Тягнибока не так легко непомітно на камеру зняти ще й з такими питаннячками :ha: :ha: :hi: не будьте наївні.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення олята » 06 грудня 2013, 14:14

Лишіться тої опозиці. SMS-ка ми не через опозицію, мову іт.д. стоїмо а через те що якщо наших дітей побили раз, не має значення за що вони стояли. їх битимуть і на далі, сидитиму і розказуватимуть, що вони чуть "презика" не хотіли вбити. ви розумієте, що через 20 років, ваша дитина стане на майдані, байдуже чого, чи через політику, комунальників, соціальне, або просто казатиме не вбивайте тварин на шубки........а їх будуть розганяти жорстоко, бо там має бути "йолка". до чого тут опозиція? Міліця - вбиває, б'є, грабує, гвалтує, а ми мовчати і казати....та нічого, робить так далі, ми мовчатимемо. давайте закриємо тему раз і назавжди, ми не віримо ні в опозицію, ні в Яника. ми віримо в те, що вистарчить з нам диктатури і міліцейської країни. і вистарчить розказувати, що опозиція кака-бяка. все всі давно все зрозуміли. Ми на майдані для того, щоб ще лишатися Україною. :scare: :scare: :scare: :scare: :scare:
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення mariana » 07 грудня 2013, 00:12

Пройняло..
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення nadusha » 07 грудня 2013, 11:56

Три кроки на підтримку Майдану – пропозиція для тих, хто мусить бути вдома

Евромайдан закончится НИЧЕМ (Результаты опроса)

Янукович согласился вступить в Таможенный союз, - The Economist

Торг состоялся: Украина продана?

Рекомендую портал новин

13 розслідувань про «Сім`ю» Януковича
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Dribchuk » 07 грудня 2013, 13:00

nadusha по 5му каналу сказали що угоду з Росією підписано не було :confused:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення taranjka » 07 грудня 2013, 13:07

ейкових новин зараз вистаає. наразі всі посилаються на одне джерело, тому вірити так не потрібно. крім того, щоб підписати такий міжнародний договір потрібно його ще в ВР затвердити. хоча згадуючи харківський договір, то все може бути. але тоді не було майдану, а зараз він є. і ті хто там сидить\стоїть\ходить кажуть, що здаватись не плануюють :wink:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення nadusha » 07 грудня 2013, 16:01

Ще така цікава стаття
Евромайдан: 14 главных вопросов и ответов
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Радмила » 07 грудня 2013, 16:09

По при те, що я не розділяю переконань тих хто стоїть на майдані.
Але зважаючи на погоду, і бачучи тих людей, які мітингують, хочу зазначити свою повагу до того, як вони відстоюють свої переконання. Трабе мати певну мужність і затятість, щоб попри вітер, сніг, холод, там стояти за свої переконання.

З іншої сторони, люди щиро хочуть змін, але ті зміни не починають з себе. Мій знайомий (доречі який дуже щиро вірить у євромайдан) приїхав з Києва, з майдана. А зараз його мати в лікарні і він пішов роздавати в кишеню лікарям. :sad:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 07 грудня 2013, 16:20

наразі все, що відбувається показує, що ми живемо не в правовій, а міліцейській державі. до побитих 30 листопада не пускають, вони лежать невідомо де. здається 13 ще вважаються пропалими.
після подій під АП, арештовано купу невинних людей, які фактично були перехожими по паралельній вулиці. і арешти продовжуються. списки підозрюваних невідомі. до людей вдираються вибиваючи двері, викидаючи дітей з ліжок - бо це обшук. суди відбуваються за закритими дверима. де тримають "підозрюваних" потім, теж невідомо. всім присуджують по 2 місяці сізо на час розслідування - найвища міра.
беркутом захоплено 1 телеканал, який тепер транслює політику партії, що били беркутівців, а журналісти самі товклися в асфальт головою. неодноразово
пофіг на слабку опозицію, зараз питання в тому, які права будуть в нас завтра. надіюсь сила і натхнення тих, що зараз там на майдані більші, ніж безхарактерність і інертність кількох мільйонів громадян.
революція 2004 року зараз проявила свій найбільший негативний вплив - більшість переконана, що від неї нічого не залежить, що змінити нічого не вдасться, що всі і все продається. сумно.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення олята » 07 грудня 2013, 17:42

кожен почне з себе, але таких буде 1000. а що ж робити з тими, що заверху. ми даєм хабарі лікарям, бо їхня зарплата іде на люсту за 100тис дол. у палац Яника. змію не вбивають з хвоста, а відрубують голову. я не смічу на вулицях, не плюю в підїзді, мої діти говорять українською, я не їзджу за кермом п'яна, мій чоловік не отримує з.п. в конверті, я поважаю інші раси, я вчасно оплачую за газ, комунальні послугиі т.д., я поважаю старших, я поважаю мову і країну в якій живу, але щось покращення в державі так і не відчула. так я дала 500 грн, аби моя дитина попала в садок, так я заплатила 5000 грн за роди, тому що нажаль, зараз ця система не дається змінити. і повторюся знову. зараз не йде мова....про хто чого хоче і політи, зараз іде мова про, те що людей б'ють і садать просто так. Радмила почуйте нас. вони грабують, вбивають і гвалтують не залежно я за Європу чи Росію, за Яника чи косуністів, я зі Льова чи Житомира. їм байдуже вони ненаказні. і ми хочемо, зщоб їх карали як усіх..... і від того що я буду європейкою і ще сто таких як я, ніх не посадять, тому, що судять нас такіж злочиніці, як вони самі.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей