Nymydora написав:а якщо з дому в таксі, з таксі в поїзд, а з поїзда в таксі, то нащо мотатися? можна і на руках знести... (це так, думки вголос)
моя дитина однозначно прокинеться, перевірено не один раз)
в поїзді завжди мотала КНК, бо ця намотка дозволяє мені найплотніше розташувати малу в слінгу симетрично, та ще й трьома шарами шарфа її обгорнути, в такому затишному гніздечку вона не прокинеться від різних звуків і зміни температури, бо верхні полотнища класно прикривають дитину з усіх боків, та ще й голову можна зафіксувати)
СЗК мене не надихнув взагалі, але то було давно і зараз я хочу знов його попробувати, та мене дуже проперла намотка ребозо! зараз вона у нас найходовіша разом з шарфами 1кою і 2кою
хоча і ерго в деяких випадках нас дуже виручав, а ще до мене кишенька їде, будемо пробувати
Ми завтра також будемо на майстер-класі

[/url]

мамусь зі старшими дітками пропоную підходити трошки пізніше (принаймні коли нас вже багато буде збиратися) на чайок, теж можна щось тематичне придумувати, але вже для мами (кулінарія, рукоділля, здоровий спосіб життя, ...) і продовжувати спілкування. Також на цю частину можуть лишатися і мами з немовлятками.