Militariya » 21 листопада 2010, 12:55
Своїм діткам щеплень не роблю, не мають ні одного, за що постійно вислуховую, які мої діти небезпечні для суспільства, це все говорять в поліклініці, але раз таке сказала і одна мама, в якої дітки щеплені. А мені житття моїх діток і їх здоровя після вакцинації дороще за будь-що......але постало перед мною питання, як влаштувати дитинку в садочок, всюди хочуть з прививками і без них навіть не хочуть нічого чути, хоть це не законно, бо вони повинні мою дитину взяти, але і воювати не хочу, хочу по-мирному все вирішити.
задумуюся над купівлею прививок, але не всі хочуть ризикнути, щоб написати.... прививка же ж не гарантує, що дитина не захворіє на те від чого щепили, а так як моя дитина часто хворіє, це реально протипоказ, але ж ніхто цього в карточці не хоче писати.
Недавно мені казала педіатр, щоб зробити прививку малій, я її запиталася, що вона думає на те, що мала дуже часто хворіє, в свої 3,5 місяці була вже 3 рази хвора, дуже від старшого набирається, на що почула відповідь, що нічого такого страшного, а може пронесе....і вона ще хоче від мене, щоб я після такого довіряла їй як педіатру)))))
маю знайому педіатра, яка каже прививок не робити, хоч внуку свому вона робить, але дістає вакцину аж з-за кордону, має хороші звязки і їй передають її, за якість тієї вакцини вона впевнена, а українськими казала ні в якому разі не щеплювати.
порадьте, як без прививок оформити в садочок, або напишіть в якому садочку приймають з відмовою)))) :sos: