Глобальні оголошення!

Жаліємося :( 1

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Жаліємось :(

Повідомлення Nymydora » 28 вересня 2010, 17:06

а в мене щойно перегоріла електроплита :dash: :dash: :dash: на 5 хвилин зникло світло, а потім світло включилось, а плита - ні... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Natalinda » 28 вересня 2010, 21:37

Nymydora як я тобі співчуваю :emphaty:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nymydora » 29 вересня 2010, 00:22

Дякую! Але уявляєте, то виявилося, що не плита згоріла, а якусь там фазу вибило, а тепер її назад поставили :yahoo: :yahoo: :yahoo: завтра на сніданок будуть не канапки :D
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Natalinda » 29 вересня 2010, 00:30

О, то тобі туда де хвалимось :clapping:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marta » 29 вересня 2010, 00:43

Нимидора, ото вже будеш виварювати завтра!))) :working:

Крапка, скажу одне- тримайся.
Сумно це все. Осінь...Чомусь майже кожного дня чую про те, що хтось розходиться...Боляче....(
Як би там не було, я вірю в те, що кожна ситуація в житті для чогось дана, для того, щоб стати сильнішим, чи для того, щоб щось зрозуміти, чи для того, щоб змінити.
Так чи інакше, у вас ще є час. А він так само для чогось даний. Можливо, для роздумів. Для аналізу всього того,що було і що сталося. І, можливо, ще є шанс...
А в дитини тато був, є і буде завжди. Не залежно від того, живуть мама з татом разом чи ні.
Тримайся, Крапочка, ми з тобою! Все буде добре!) :kiss:
Marta Офлайн

Повідомлення lore1ei » 29 вересня 2010, 16:22

Крапка, тримайся!!!!

Саме головне в житті, то твій синочок!І чоловік твій завжди буде батьком, бо ніякі розводи не позбавляють його батьківства!
Важливо не спішити, розвестись ви можете завжди, навіть зараз,вище Люба написала яким чином.
З власного досвіду знаю, що життя окремо до нічого хорошого не приводить.
Подружжя має жити разом, і ніякі тайм-аути не потрібні!Це безглуздо! Люди стають чужими, змінюються, втрачається довіра!
Мені нічого більш сказати, крім того, що вам допоможе знов зблизитись спільне життя і виховання вашого синочка!!!Адже що може більше споріднювати, як не ваше дитя?

Надіюсь все буде у вас добре!
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення krapk@ » 29 вересня 2010, 18:23

на жаль пізнувато. Треба було все таки не розлучатися на так довго. Ми стали чужі. Звісноя не збираюся перешкоджати бачитися з сином, якщо він сам буде хотіти, але відстань думаю дасть про себе знати. Хочу до того як сину виповниться рік розлучитися. Не знаю що треба для цього. Буду помало взнавати. Вже в грудні понесу документи в соцбез на перерахунок як мама одиначка. Там мабуть трохи грошей має бути більше. Але він каже що щомісяця помагатиме фінансово. Отакі печальні справи. Дівчатка, не робіть помилок, інколи вже пізно виправляти щось. Кохайте своїх чоловіків, їм увага і любов наша потрібна не менш ніш нам.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2010, 21:21

:)
Востаннє редагувалось Перлинка в 09 квітня 2011, 23:21, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 01 жовтня 2010, 20:32

Прочитавши останні повідомлення мені захотілось навести таку цитату:

Ніколи не говори про себе, що ти залізна, не веди себе як сталева, не
говори, що плачуть лише слабкі ... Кожен метал іржавіє, сталь
гнеться, а тільки справжні жінки вміють красиво плакати ...
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Ira » 04 жовтня 2010, 22:54

А до нас на днях має приїхати свекор. Зразу напишу, що він і свекруха у мене дуже класні і я їх справді люблю, але...вони мене напрягають щодо ГВ. Мовляв після року в тому молоці нічого корисного нема, через ГВ мала до мене дуже прив"язана і тому плаче, коли я кудись йду, не може без мене заснути, скоро почне стягувати на людях з мене кофту і лізти до циці і т.д. і т.п. А це мене так напрягає. Одне діло це ще слухати по телефону, а от вживу...
І взагалі мене ніхто не підтримує щодо ГВ. Батьки, щоправда, мовчать здебільшого, інколи кажуть, що, може, вже хватить. Та і чоловік не особливо "за". А це так тяжко, коли нема підтримки і найближчі люди, які б навпаки повинні були б гордитись тим, що я досі годую донечку, постійно мене з цього приводу штурмують :cry:
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість