Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Мені теж найбільше сподобались у вишиванці! Красуня! А фото із вінком усміхнуло! Марі в тренді 2013 Дольчегабана нєрвно курять із своїми вінками, проти наших маків
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён!
flower Уявляєш, яка то модниця виросте?! Вона вже все по останньому писку моди носить!
Ой. Романівка... а я й не впізнала. В мене бабуся там дачу мала коло залізнодорожників, купались ціле літо щодня.. Дуже багато грибів в тих лісочках коло озера. скоро сезон
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён!