Тепер сижу думаю - йти\нейти
 сильно їй не довіряю. і не сильно хочеться щоб шось кололи. і запускати не хочеться
  сильно їй не довіряю. і не сильно хочеться щоб шось кололи. і запускати не хочеться   що там колять? бо як прийду туди, то вже не провірю в неті шо там повиписували, а вони ж люблять
  що там колять? бо як прийду туди, то вже не провірю в неті шо там повиписували, а вони ж люблять 
 сильно їй не довіряю. і не сильно хочеться щоб шось кололи. і запускати не хочеться
  сильно їй не довіряю. і не сильно хочеться щоб шось кололи. і запускати не хочеться   що там колять? бо як прийду туди, то вже не провірю в неті шо там повиписували, а вони ж люблять
  що там колять? бо як прийду туди, то вже не провірю в неті шо там повиписували, а вони ж люблять 

Але, до речі, місяць попила і допомогло.
 Але, до речі, місяць попила і допомогло.

То була гематома в плаценті і постійно мені кровило. То потім потовщена плацента і передчасне старіння. Нервів мені потріпали страшно через це, другий раз би певно навіть не звертала на ті всі страшилки увагу. Що призначали мені для покращення стану-
  То була гематома в плаценті і постійно мені кровило. То потім потовщена плацента і передчасне старіння. Нервів мені потріпали страшно через це, другий раз би певно навіть не звертала на ті всі страшилки увагу. Що призначали мені для покращення стану- )
 )

Повернутись до 9 місяців здоров'я
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей