Natalinda я сьогодні бачила такі на ринку, кричала тьотя "розпродаж" я щось навіть ціну не запитала, дрелюю дідівським методом за допомогоюзвичайної шпильки.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Я такі штуки бачила 2 дні тому в Епіцентрі і здається мені, що дешево, але забула ціну . Бо звернула увагу на ту штуку, бо перед тим бачила, що Наталя показувала.
Замовила я ті штуки по 39 грн, але вони приїдуть аж в середу. Чоловікові сьогодні нерви здали))) п"ять відер вишень продрилював руками , поїхав в Епіцентр і купив німецьку за 149 грн. Що вам скажу - супер класна штука, чистити нею в рази швидше + руки і стіни чисті. Раджу і рекомендую - беріть не пожалієте))))
Приїде китайська штука напишу )))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Не люблю я бавитися з радікалом, але такий класний лист прийшов по підписці, немогла з вами не поділитися))) Мені найбільше сподобалася тарілочка для оладок і чашка з ведмедем)))
Вилочка для тих хто любить літачки) Якщо ідете на фуршет) Щоб не розмокли пластівці) Для варки різних продуктів в одній кастрюлі) порційна варка макарон) Тарілочка для оладок з варенням) Ріжемо банан або так (доречі бачила в епіцентрі) Ножниці для піци (здається вже хтось показував) Вилочка для піци) Вдруг откуда не возьмись)))) Тарілочка із зекральцем
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Дівчата поможіть, я вже тут не раз питалася що і як називається, може і цього розу підкажете. Є в мене така штука, яка не знаю як називається, але треба мені ще одну. От ви як компоти стерелізуєте то чим банки витягаєте?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос