Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Shalimar » 18 серпня 2012, 00:45

Перлинка, куда решили? Остаетесь?? )))))))))))))))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення nelly » 08 вересня 2012, 00:29

а ми були у Скадовську (дитині 1 рік 2 міс, то далеко не заїдеш без машини). Перші враження були двоякі тому що раніше була лише в Криму. Але зняли кімнату зі зручностями за 140 грн-добу ( кухня загальна на 5 кімнат ) за 4 хв ходьби до пляжу., море мілке (по коліна і тепле), люди привітні, хоча і говорять по російськи коли чують укр мову переходять на укр. ( в Криму нагло хамлять коли чують укр.). є супермаркети, ринок, ціни помірні. Якщо їхати з дітьми, сильно не вибагати у своїх потреба то можна досить дешево відпочити.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення mari » 08 вересня 2012, 11:37

А я з малою і похресником була передостанній тиждень перед вереснем в Одесі в Домі Павлових. Їздили в дельфінарій-мала плавала з деліьфінами 1 круг, то була її мрія. І погода була супер і номер хороший і пляж свій, 2 хв. від номера і їда нормальна в ресторані і вечірня програма- насмілась. Не все так ідеально, в т.ч. і ціни, але було класно! ніч в поїзді і ти на місці і на морі.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 08 вересня 2012, 13:22

Mari, а как вода в Одессе, чистая, прозрачная? рядом порт....
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 08 вересня 2012, 13:35

Було чисте і прохолодне, купила малій сачок бо ми ніяк креветок руками не могли наловити, сачком теж важко, швидкі вони.
Звісно Одеське Чорне то не Кримське і не Азовське, але накупатись можна досхочу. Коли їхали- вже потепліло і зявилсиь біля берега водорослі і медузи. Від порту їхати не менше 30 хв.

... :sad: А ще чорного маленького мертвого дельфіна викинуло на берег, певно якісь браконьєри ловили в Чорному морі.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 08 вересня 2012, 13:52

Дельфины - для меня что-то особенное... Мне они даже снятся))) Редко, правда.... И всегда сны какие-то странные... и очень реалистичные (по ощущениям).
Очень хотела рожать в бассейне с дельфинами. Но сейчас бы уже побоялась)
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Наталі » 01 липня 2013, 02:12

А хтось був у Генічиську на Азовському морі?поділіться враженнями
Наталі Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 154 раз.
Подякували: 113 раз.
Діти: Павлик 18.07.2011 Златочка Марія 30.07.2014

Повідомлення Ameli » 01 липня 2013, 08:54

Я ще там була дитиною, але враження по сей день що там супер і мілко і пісочок...жаль що тепер не вибралися. цікаво як там все змінилося.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Зоряна » 01 липня 2013, 14:30

Ми були на початку квітня в цьому готелі в Єгипті,Хургада
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Відсотків 80 - молоді сімї з маленькими дітьми (1,5- 5 років) Є дитяча кухня: молочні каші,вермішель з молоком.молоко гаряче,холодне,мюслі,пластівці,йогурти,кефір,печені овочі,варені овочі,макарон,свіжі овочі,фрукти,яйця,супи( бульйон овочевий і мясний в казанах і в тарілочках різні добавки до бульйону,можна робити собі суп на свій смак,нарахувала одного разу 33 тарілки))), риба жарена,печена переважно,кальмари,курка.... Я пожаліла,що не взяла з собою дитину.Конкурси і анімація для таких малюків кожен день,ігрові кімнати з нашими нянями,майданчики з класними гірками,качелями,гойдалками,море мілкесеньке.Басейнів багато,дитячі теж є -один такий як в нашому аквапарку,інші просто мілкі. Ну багато різного для діток. Мінус - до міста пішки далеко дуже,треба їхати автобусом(безплатний з готелю з кондиціонером). Нам получилось на двох 900 доларів на 9 днів,якби брали дитину то 950( до 2 років оплата тільки за переліт 50 $. Мені сподобалось,кухня не пахла їхніми спеціями,вони стояли окремо в глечиках,хочеш береш,хочеш -ні.Територія теж велика,зелена(2 готелі одного власника) можна ходити і в інший готель.Є напрокат візочки дитячі,велосипеди.На мою думку дешевше їхати закордон,ми перші 5 років їздили у Крим і Одесу,то дорожче виходило у нас + готовити самій,або їсти в санаторії столовій - г**но кашки малашки,мінімум м"яса і овочів/фруктів.Пляжі грязні,кругом грязь і хамство,фрукти в рази дорожчі навіть в сезон.Але якщо є можливість їхати дешевше у нас-то чому б і ні.
Зоряна Офлайн

Повідомлення flower » 01 липня 2013, 21:02

Зоряна а не обшарпаний був готель, не потрісканий, не облущений хіба? Бо я чула відгуки, що там дуже давно ремонтів не було і він вже підуставший. Цікаво чи так це?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість