Глобальні оголошення!

Цитатник

Модератор: Сяна

Re: Цитатник

Повідомлення nadusha » 15 травня 2013, 08:38

«Без жінок початок нашого життя був би позбавлений підтримки, середина — задоволень і кінець — розради»
Ніколя Шамфор
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 17 травня 2013, 08:29

"Дайте людині необхідне - і вона захоче зручностей. Забезпечте її зручностями - вона буде прагнути до розкоші. Дайте їй розкіш - вона почне зітхати за вишуканим. Дозвольте їй отримувати вишукане - вона буде прагнути безумств. Дайте їй все, що вона забажає - і вона буде скаржитися, що її обдурили, і що вона отримала не те, що хотіла...."

Ернест Хемінгуей
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ameli » 17 травня 2013, 21:19

Життя занадто коротке, щоби можна було дозволити собі розкіш прожити його так кепсько. Пауло Коельо
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Ameli » 17 травня 2013, 21:27

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення nadusha » 23 травня 2013, 08:34

Дружба схожа на книгу: спалити її можна за секунди, але написати її - займе роки.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 23 травня 2013, 08:34

Не знайдеш дня без темряви і свiтла, а року без зими і тепла. Не знайдеш і стану, щоб iз гiркого та солодкого не був змiшаним. Так весь світ складається. Протилежнe протилежному сприяє.

© Григорій Сковорода
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 23 травня 2013, 08:36

Часто доводиться чути відлуння різних причин поганого життя українських громадян, які зазвичай наштовхуються на феномен держави, визначаючи її джерелом всіх бід українського суспільства.

Дійсно, держава концентрує у своїх руках всі важелі впливу для покращення добробуту своїх громадян, але і переоцінювати можливості державного механізму та апарату не варто.

Ці процеси породжують, напевно, найнегативніші явища у людській самосвідомості, які гальмують розвиток суспільної думки на шляху до побудови громадського суспільства. Мова йде про "державний ідеалізм" та "патерналізм".

Хто хоч раз їздив в Європу, той помітив просте банальне явище "чистоти" в містах, інших населених пунктах, на дорогах, тощо. Для українського громадянина це відразу кидається у вічі. Європейське суспільство, як правило, живе по принципу "чисто не там де прибирають, а там де не смітять".

Що заважає українським сільським мешканцям, наприклад, прибрати своє село і підтримувати там ідеальну чистоту? Чому постійно доводиться бачити величезні смітники? Невже вони сподіваються що Яник з віником прийде і поприбирає за ними? Запитання риторичні.

Доводиться констатувати всім давно відомий факт: у нас хвора не держава - у нас хворе суспільство.

(с) "Їжа"
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 23 травня 2013, 08:39

Вкладений у свої мізки капітал не зменшується під впливом інфляції, не підпадає під державне регулювання, і ніколи не буде оподатковуватися. Зрештою він завжди з собою, і його переміщення через кордони та країни не потребує додаткових витрат.

© Анастасія Леухіна
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 27 травня 2013, 08:14

Заходи сонця просочені смутком. Тому що кожен раз, проводжаючи його, думаєш: яким не був, вдалим чи невдалим, день - це мій день, і він йде назавжди.

Ельчин Сафарлі
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 27 травня 2013, 08:14

Коли буде зрубане останнє дерево, коли буде отруєна остання річка, коли буде спійманий останній птах, - тільки тоді ви зрозумієте, що гроші не можна їсти.

© Індіанці
nadusha Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей