Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Перлинка » 23 квітня 2013, 16:48

мені навіть не цікаво сперечатись і коментвуати далі це занудство
жодної аргументованої, інформативної , цікавої чи принаймні дотепної відповіді :шо ,га,а де я таке писала ,а хто тобі казав,ну і ,йди почитай брошурку,не розумію,а так я саме то і хотіла ,сама така сяка і т.д. :ha:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 17:11

smailik_m написав:зарікалась писати щось в цю тему коли побачила тут Перлинку, гру з вогнем і Шалімар

аГгГГгГгггГггГ :ha: оце репутация )))))))
smailik_m написав:стаття у 3 номері журналу "Жила" "це страшне слово "депривація"або чому нам так потрібні долоні мами і тата"
можешь в двух словах рассказать, о чем там?
smailik_m написав:про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...
это намек на то, что родители, которые используют в качестве переноски и прогулочного средства коляску вместо слинга, избегают контакта со своими детьми, не хотят брать их на руки, игнорируют, и дети недолюблены-недоласканы?
smailik_m написав:як погодувати мале надворі зимою? В своїх кілька виходів з каляскою я так і не змогла це зробити...Розкажіть про свій досвід, думаю багатьом буде корисно...
1. Беру ребенка на руки. Если есть, куда присесть - присаживаюсь, если нет - стою. 2. Расстегиваю одежду, освобождаю грудь. 3. Прикладываю ребенка, кормлю. 4. Ребенок наелся - выполняю все пункты в обратном порядке.

Но кормление зимой на улице - это исключение, а не правило, в моей практике. Ребенок кушал дома, и Мы выходили гулять, как раз на сон. Просыпался - шли домой.
Но бывало, кормила и на лавочке, и на бордюре, и в банке, и стоя в магазине между стеллажами, и в примерочной, и в маршрутках/автобусах/самолетах/поездах.. При том, что у меня ни слинга не было, ни спец. одежды для кормления.

А какие проблемы? Вы с ребенком без слинга не умеете обращаться?..

И в чем отличие - кормить зимой/ летом, дома/ на улице, в слинге/ без слинга?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 23 квітня 2013, 17:13

відкрию секрет для чого потрібна "вонюча шмата"
бо я нею часто користувалася, тільки в мене певно була яка післяродова аносмія, бо вонючого запаху я не відчувала

якщо по аналогії зі слінгом то шмата виконую ту ж функцію шо бортики слінгу, прикриває дитину вид негативних впливів, так само як часто дитину в слінгу накривають з головою, так в колясці можна використати шмату

коли маля спить, шоб менше на нього сонце світило, щоб мошки не надокучали, щоб цікаві не заглядали, щоб спокійніше йому спалося
доступу свіжого повітря шмата не перешкоджає, вона ж майже прозора, "дихаюча"

а коли не спить, не знаю я несплячого не накривала

зимою накривають, коли холодно
але частіше я бачила шо люльки накривають, щоб перенести з машини в приміщення, тоді доступ повітря трохи перешкоджається на ту 1-2 хвилини, не думаю шо в тому є шось зазорне
я не накривала, мий до зими вже вірис та і тепло у нас тоді було

А як ти ставіш всі цітаті в одне повидомлення і не плутаєшся? на окремій вкладці відповідь пишеш? Тут ж тепер не фуричить мультицитата
У мене писля обида буде час, и як буде натхнення я б теж поспілкувалася))))) :crazy: ::Р:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 17:29

Перлинка написав:мені навіть не цікаво сперечатись і коментвуати далі це занудство
жодної аргументованої, інформативної , цікавої чи принаймні дотепної відповіді :шо ,га,а де я таке писала ,а хто тобі казав,ну і ,йди почитай брошурку,не розумію,а так я саме то і хотіла ,сама така сяка і т.д. :ha:

ага, а в твоїх дописах море аргументованої, інформативної , цікавої і т .д.
зато тепер я буду знати як спригнути з розмови коли нема що сказати :ha:
Shalimar написав:аГгГГгГгггГггГ :ha: оце репутация )))))))

завдяки вам і тримається форум )))
Shalimar написав:можешь в двух словах рассказать, о чем там?

smailik_m написав:про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...

это намек на то, что родители, которые используют в качестве переноски и прогулочного средства коляску вместо слинга, избегают контакта со своими детьми, не хотят брать их на руки, игнорируют, и дети недолюблены-недоласканы?

про статтю розкажу, а про намьок, та то навіть не намьок...моя мама всі вуха мені прожужжала, про привчання до рук...зараз мами вже трохи свідоміші(і слінг чи коляска тутвже ні до чого), а колись, як каже мама " а як інакше приспиш, якщо на руках колисати не можна?"то й тішились коляскою....
Shalimar написав:И в чем отличие - кормить зимой/ летом, дома/ на улице, в слинге/ без слинга?

вище написала, яка була поблема
Shalimar написав:А какие проблемы? Вы с ребенком без слинга не умеете обращаться?..

та не треба перекручувати, мені справді було цікаво, але бачу що даремно запитала....
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 17:48

гра з вогнем написав:відкрию секрет для чого потрібна "вонюча шмата"
бо я нею часто користувалася, тільки в мене певно була яка післяродова аносмія, бо вонючого запаху я не відчувала

якщо по аналогії зі слінгом то шмата виконую ту ж функцію шо бортики слінгу, прикриває дитину вид негативних впливів, так само як часто дитину в слінгу накривають з головою, так в колясці можна використати шмату

коли маля спить, шоб менше на нього сонце світило, щоб мошки не надокучали, щоб цікаві не заглядали, щоб спокійніше йому спалося
доступу свіжого повітря шмата не перешкоджає, вона ж майже прозора, "дихаюча"

ага, ну про вонючу я не писала))))))))) та про прозору я розумію, а то бачила що накривають одіяльцями(з флісу чи з чого вони там...)
а я темна думала, що бортиком слінгу притримують, щоб в дитини голова не мотилялась колис пить ,а мама йде :ha: :ha: :ha:
гра з вогнем написав:А як ти ставіш всі цітаті в одне повидомлення і не плутаєшся? на окремій вкладці відповідь пишеш? Тут ж тепер не фуричить мультицитата

та просто відписую не через "швидку відповідь" а там де стандартна, знизу є тема звідти вибираю...ну якось так...
гра з вогнем написав:У мене писля обида буде час, и як буде натхнення я б теж поспілкувалася))))) :crazy: ::Р:

ок!
йду про статтю розказувати....
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 17:49

smailik_m написав:а різниця така, малого я витягнути з коляски немогла, через те що вдягала його не настільки тепло (в колясці, в теплій люльці було ще одіяльце)

smailik_m написав:мій иіг проснутись і через 15 хв.

ну вот, каждый судит со своей колокольни...

Мой ребенок спал сладко 2-3 часа на улице, а при необходимости я могла достать его из коляски зимой. И не всегда он был у меня тепло одет. Наматывала круги, сидела на лавке, пряталась от ветра в павильоне в садике.
При всем при этом ребенок у меня был очень ручной и очень мамин. И я не отказывала ему во внимании. Я носила его на руках с утра до ночи, я откликалась по первому его зову, выполняла все его желания. Нет, он не балованный и не капризный.
А со слингомамами еще посоревноваться могу, у кого больше контакта с ребенком было и есть.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 23 квітня 2013, 17:51

Shalimar написав:А какие проблемы? Вы с ребенком без слинга не умеете обращаться?..

Звичайно що не вміють,скільки разів писали вже що не знають шо робили б без слінга .

smailik_m написав:щоб в дитини голова не мотилялась колис пить ,а мама йде :ha: :ha: :ha:

шо тут смішного? :confused:

Shalimar написав:А со слингомамами еще посоревноваться могу, у кого больше контакта с ребенком было и есть.

Шалімр ,в тебе нічого не вийде,бо то тільки Галя піпочка носить диину на руках без слінга.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 17:58

smailik_m написав: про намьок, та то навіть не намьок...моя мама всі вуха мені прожужжала, про привчання до рук...зараз мами вже трохи свідоміші(і слінг чи коляска тутвже ні до чого), а колись, як каже мама " а як інакше приспиш, якщо на руках колисати не можна?"то й тішились коляскою.....
Извини, тут не уловила мысли. Перефразируй, пожалуйста...
smailik_m написав:

та не треба перекручувати, мені справді було цікаво, але бачу що даремно запитала....
Я не перекручиваю. Просто действительно складывается... сложилось впечатление, что некоторые слингомамы не знают, как поступать в тех или иных ситуациях, если нет слинга. Есть ли жизнь на Марсе? без слинга? Я отвечу: ЕСТЬ! )))) Вот об этом, кажется, тема...
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 18:05

Shalimar написав:
smailik_m написав:а різниця така, малого я витягнути з коляски немогла, через те що вдягала його не настільки тепло (в колясці, в теплій люльці було ще одіяльце)

smailik_m написав:мій иіг проснутись і через 15 хв.

ну вот, каждый судит со своей колокольни...

Мой ребенок спал сладко 2-3 часа на улице, а при необходимости я могла достать его из коляски зимой. И не всегда он был у меня тепло одет. Наматывала круги, сидела на лавке, пряталась от ветра в павильоне в садике.
При всем при этом ребенок у меня был очень ручной и очень мамин. И я не отказывала ему во внимании. Я носила его на руках с утра до ночи, я откликалась по первому его зову, выполняла все его желания. Нет, он не балованный и не капризный.
А со слингомамами еще посоревноваться могу, у кого больше контакта с ребенком было и есть.

і як не тепло одягнуту дитину діставати? от про таке як павільйон я й питала...
і при чому тут змагання, я що вас в чомусь звинувачую? чи кажу що тільки мами з слінгами беруть дитину на руки?
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 18:08

Перлинка написав:
Shalimar написав:А со слингомамами еще посоревноваться могу, у кого больше контакта с ребенком было и есть.

Шалімр ,в тебе нічого не вийде,бо то тільки Галя піпочка носить диину на руках без слінга.

я писала "серед моїх знайомих" і або ти невмієш уважно читати, або просто хочеш вставити свої пять копійокз будь яког оприводу і будь де!
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей