Привіт!!! Мене звати Люда. Виховую двох діточок. Донечку Камілку - 4 роки і синочка Артемчика - 2 місяці і 3 тижні. Проживаю 20 км від Тернополя (Збаразький р-н). В 2011 році закінчила ТНЕУ, факультет комп'ютерних технологій (заочна форма навчання). Про форум дізналася випадково через інтернет, коли шукала відгуки про кашель у дитини. Дуже добре, що він у нас є. Хочу з вами спілкуватись. Приєднуйтесь в друзі, буду рада вашому знайомству.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Доброго вечора всім форумчанкам!!!!!!! Хочу приєднатися в ваші ряди! Мене звати Іра, маю маленького синочка - Сашеньку, йому рік і 9 місяців. Живемо - поживаємо ми в Тернополі. В нашого тата графік роботи дуже насичений, він багато часу проводить на роботі, і нам дуже сумно саменьким .буду рада поспілкуватися з вами і знайти нових друзів