Новорічні сніжинки. Інгредієнти
3 білки
150 г цукру
1/4 ч.л. солі
за бажанням кондитерська посипка
Приготування:
Робити такі сніжинки разом з дітьми – особливе задоволення, яке принесе радість і вам, і дітям, а ще можна прикрасити вашу новорічну ялинку.
Якщо у вас немає кондитерського шприца, можна покласти в масу пакетик, відрізати куточок, і видавлювати сніжинки.
Сніжинки дуже важливо добре підсушити в духовці, інакше вони швидко розм’якшаться.
Із зазначеної кількості інгредієнтів вийшло дуже багато сніжинок, тому інгредієнти можна сміливо зменшити в 2 або 3 рази.
Білки збити з дрібкою солі в піну.Збиваючи, поступово додавати цукор.Маса повинна вийти щільна, густа, блискуча.На папері для випічки маркером намалювати різні сніжинки.Папір перевернути (для того, щоб малюнок не стикався з білками) і покласти на деко.Наповнити шприц кондитерський (я використовувала найменшу насадку з отвором близько 3 мм), намалювати сніжинки, обводячи контур.
Занадто ажурні і тонкі сніжинки раджу не малювати, вони можуть бути крихкими.При бажанні, прикрасити кондитерської посипанням.Поставити в духовку.Сушити безе при температурі 100 градусів, протягом 40-50 хвилин.