Глобальні оголошення!

Дитина без нагляду

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Балачки: ні про що і про все 6

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 19:28

гра з вогнем написав:таранька, дитина була з татом і дідусем, як я зрозуміла, тобто під наглядом чоловіків.
Якщо спробувати глянути на ситуацію з чоловічого боку
Дитина гуляє, нікуди особливо не відходить, підідйши до неї дві гарні жіночки зі своїми дітками - поговорили, відійшли, дитина гуляє далі. Ситуація з боку чоловіка загрозлива? Очевідно ні.
Почався дощик. О капає на голову (думаю перш за все тому чоловікові) ситуація загрозлива - очевидно так. Чоловік встає і йде до дитини, шоб забрати її дому.

так,але його ніде не було видно,ми довгий час вглядались в кожну людину яких тільки бачили навколо себе,до малого нікому не було діла ,чоловікЮяк виявилось потім , сидів на лавці у скверику,далекувато для нагляду за дитиною такого віку, чи не так ? і в сторону майданчика не дивився,принаймні ми цього не помітили .
Востаннє редагувалось Перлинка в 30 вересня 2012, 19:32, всього редагувалось 2 разів.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 30 вересня 2012, 19:30

ага, та мама напевне зла, нашо дитину з того підїзду забрали - вона ж її не на довго збиралась лишити - годинка туди, годинка сюди...а дєцко спить в колясці...
а тут якісь полізли в чуже життя і викликали міліцію
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 19:41

100%. тепер дитина, помітьте, доглянута, чистенька, з хорошою вагою і ростом, без опрілостей і слідів насилля в дитбудунку, а мама в міліції.
а все тому, що деяким орден захотілося.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 19:43

якщо ви вважаєте, що дитбудинок заміняє сімю - продовжуйте і далі викликати міліцію

якщо вас дійсно турбує доля дітей - спробуйте спершу самі зробити достатньо для того, щоб з'ясувати де батьки дитини і чому вона "сама".
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 19:53

гра з вогнем написав:Звисно, я могу не отвєчать, адже ті сама видповіла
И пусть я буду самодуркой, тешащей свое эго медвежьими услугами в таких случаях.

Якщо тоби безразлічно, що я відповім, чому ти розпинаєшся у своїй начебто "правоті"?

а чем поможет милиция? КАК и что я перестрахую?????

цікаво, чого ті цім запітанням не задалася відносно чужої дитинита сім'ї, але переймаєшся відносно себе?
чим помогла міліція дитині на площі?

не "начебто" и не "правоти"
я НЕ распинаюсь
объясняю для "особо одаренных"
Мне себя убеждать в своей правоте не нужно
я не кричу, а расставляю акценты

Относительно последнего вопроса: в случае, если ребенок действительно потерялся, милиция МОГЛА бы предупредить его дальнейшую потерю или попадание в руки к нехорошим людям, а также поспособствовала скорейшей встрече родителей и ребенка

Хорошо, что оказалось, что ребенок не потерялся на самом деле. Когда Мы это поняли - ВЫЗОВ ОТМЕНИЛИ.

Что Ты пытаешься мне сказать, Гра?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 19:54

гра з вогнем написав:
а с чего ТЫ взяла, что я ВЫБИРАЮ??????????????????

ти сама написала у темі вище, що не вважаєш за доцільне викликати міліцію до циганчат
чого ти кричиш?
бі ізі

а зачем для них вызывать милицию, если рядом их родители???
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 19:56

гра з вогнем написав:якщо ви вважаєте, що дитбудинок заміняє сімю - продовжуйте і далі викликати міліцію

якщо вас дійсно турбує доля дітей - спробуйте спершу самі зробити достатньо для того, щоб з'ясувати де батьки дитини і чому вона "сама".

Ой,навчи нас будь ласка як це зробити ,я мала лишити своїх трьох ,які розбігаються в різні сторони на Шалімар і проводити опитування по площі ,сквері та навколишніх генделиках ,чи може Шалімар мені свого четвертим ,чи може всім гуртом мали цим займатись .Ми вийшли на прогулянку ,а не на пошуки батьків загублених дітей,якби ми допускали хоч на відсоток що через це дитину в батьків які навіть знайдуться могли б забрати ,може б так і робили ,але не знаю чи міліціонер того дядю хоч пожурив,бо був дуже веселий.Напевно обоє з нас ржали.А загалом це робота міліції ,тому не бачу нічого поганого що ми вирішили перекласти на неї ,нам взагалі то вже було нічого робити на тих качелях,але ми сказали що дочекаємось,шоб не лишати малого самого .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 19:58

Шалімар, тобі говорити бесполезно, враховуючи
мне никакие советы не нужны.. О чем???

так шо я навіть і не намагалася :)))) я просто "объясняю для "особо одаренных""

и не "правоти"

з цим погоджуюся. :yes:

а зачем для них вызывать милицию, если рядом их родители???

а ти впевнена, що то родітєлі? ти шо не знаєш як цигани живуть? і шо з дітьми роблять?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 20:00

Напевно обоє з нас ржали.

і я того же мнєнія. іншого з потоку мислі - не зрозуміла.

відповіді на запитання про наявність дозволів у власників машинок, з якими зустрілися дві активістки форуму, при чому одна ще й активістка відповідної теми - я так і не дочекалися
хоча про хлопчика поговорити встигли.
Востаннє редагувалось гра з вогнем в 30 вересня 2012, 20:03, всього редагувалось 1 раз.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 20:01

якби я бачила десь циганча такого віку стільки часу без нагляду ,то вчинила б так само ,впевнена що й Шалімар зробила б те саме
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей