Просто, деколи, в чоловіків бувають свої "критичні дні"...Якийсь там кризис "середнього віку" чи щось таке... Головне. не спішити, не ламати дров... Розійтись завжди встигнуть, але, вибачте мене за мої такі приземкуваті погляди, в нашій країні бути середньостатистичною одинокою матір"ю не так вже й легко... Тому, часом, треба і про інший бік медалі подумати. Я завжди кажу так: перш ніж робити серйозний крок, треба уявити собі найгіршу ситуацію, яка може скластися і, тоді вирішувати, чи готові ви до такого...чи варто ще трохи почекати...А чому я кажу, що терпіти...тому що ВИ ДАЛИ КЛЯТВУ!!!!!!!! і в горі і в радості, і в хворобі і в здоров"ї.... без ніяких "але"...без "пом"якшуючих" обставин... Доки СМЕРТЬ не розлучить...а не доти, поки мені з ним добре.... Хай там мої погляди застарілі і т.д. але я вірю в те, що ШЛЮБ Є НЕРОЗРИВНИМ! 
:shock: ) можна зтерпітись ніж з алкоголем..... Для мене зразок с'ім'ї дідусь і бабуся, 40 років разом, доки смерть не розлучить.... померли рік за роком... Слова кривого одне про одного не сказали.... з слів мами по разу кожне було бите )) дід коли з військових дій листа не писав, 2 тижні (Совети притримували листи, потім прийшли пачкою), незнали чи живий, отримав ляпаса, і бабуся, тож ляпаса, шо на швидкості 120 помогала керувати машиною (чуть не під камаз...) Короче кажучи ДОКИ СМЕРТЬ НЕ РОЗЛУЧИТЬ но з РОЗУМОМ і БЕЗ ФАНАТІЗМА як в одну так і в іншу сторону.Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей