Глобальні оголошення!

Звичайний день

Модератор: taranjka

Re: Звичайний день

Повідомлення flower » 19 квітня 2012, 10:45

гра з вогнем написав:flower, я так зрозуміла шо описують сьогоднішній або вчорашній день.
при чом тут: щодня в церкву ходимо чи не щодня. просто таким був сьогодні день.
якщо вчора я ходила в магазин в якому рік не була. позавчора в океанарій їздила. а поза-позавчора торти випікала і кремом прикрашала (шо я взагалі раз в рік роблю) - то шо я пролітаю з цією темою і мені не писати про свої дні?

крапка що теж щодня голубів з жилки витягує?

чому в тебе лиш до мене запитання виникло?

1. ну Крапка писала як проходять дні і чи всі вони схожі один на один.
2. понятно шо вона щодня голуба не рятує)
3. зацікавило тай питання виникло. цікаво чи це в вас там перед школою щодня служба йде чи тільки у свята, але якшо хочеш то я тебе більше взагалі на форумі нічого питати не буду, раз ти так негативно до питань ставишся.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 19 квітня 2012, 10:53

Shalimar написав:много времени занимает приготовление еды и кормежка
пока приготовила одно - покормила - что-то поделала, уже пора очередное готовить...

ага, це точно!
а як чоловік сприймає такий ваш графік пізно лягати-пізно вставати? Бо мій коли Веронічки ще не було шось трохи бурмотав часом, що мол чого я ше сплю, а потім буду казати шо шось не встигаю, хоч зараз нічого не каже шо я встаю пізніше нього і навіть чай мені все робить.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 19 квітня 2012, 11:05

flower написав:а як чоловік сприймає такий ваш графік пізно лягати-пізно вставати? Бо мій коли Веронічки ще не було шось трохи бурмотав часом, що мол чого я ше сплю, а потім буду казати шо шось не встигаю, хоч зараз нічого не каже шо я встаю пізніше нього і навіть чай мені все робить.

пхх))
он встает еще позже! )))))))))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення flower » 19 квітня 2012, 11:15

а ну то повезло вам! Чоловік роботу собі знайшов під такий стиль життя? Мені важче, бо ми різні. Я - сова, а чоловік - жайворонок, дитина певне теж буде сова. Я часом лягаю спати, бо він лягає і мене кличе але спати не хочу то ше кручусь вліжку годину.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 19 квітня 2012, 11:33

flower написав:а ну то повезло вам! Чоловік роботу собі знайшов під такий стиль життя?

да
так что вроде все гармонично )) но все равно мне хотелось бы сдвинуть режим на 2-3 часа раньше
ничего, погода наладится, и будем часиков в 8-9 вставать! ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Lusik » 19 квітня 2012, 12:12

Ми зазвичай з синочком встаємо 0 8.30-9.00, але буває і раніше. Чоловік в 7.00, бо на роботу-збирається сам.
Встали-помились, привела себе в порядок, готую малому їсти, собі чай, поїли і гратися. Інколи як грається сам чи дивиться трішки мультик, то я зразу ж на форум - от як зараз. Погрались, інколи гуляємо до обіду, перекусили і в 12.00 - чи 13.00 спати. А я як коли , в більшості готую їсти. Якщо наготовлено, то сиджу в інтернеті, або прибираю, або займаюсь рукоділлям, або щось читаю.
Малий встає , то знов їсти, гратися , на двір. Додому їсти і гратися.
Потім вечеряють чоловік з малим , ну інколи я:)) І в 22.00-22.30 - синочка в душ, в спатки. А сама лягаю десь 12.00 -12.30, бо ще в інтернет інколи залізу, на форум, а деколи щось по телевізору дивлюсь чи щось читаю на сон:))

Буваю, що розбавляю день прогулянкою по магазинах чи на скупи, коли чоловік вдома, а Іллюшка спить:))
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення irinka » 19 квітня 2012, 12:45

Чоловік встає в 7,30 і сам збирається на роботу.
В 8:00-8,30 просинається синочок, тоді я встаю йду гріти молоко. Потім я пю каву, вмиваємось чистимо зуби.
9-10 граємось, я готую їсти
11-11:30 йдемо на вулицю.
В 13:00 інколи в 13:30 Юрчик лягає спати, тоді я займаюсь хатніми справами, інколи ще готую щось друге, сиджу на форумі :working:
В 15-16 просинається синочок, граємось, читаємо, йдемо їсти. Якщо гарна погода то знову йдемо гуляти або до знайомих в гості.
В 18-20 чоловік приходить з роботи, спілкуємось, дивимось телівізор.
20-21 купаємо синочка, я приймаю душ
22:00 Юрчик лягає спати, чоловік дивиться фільми, читає новини, я займаюсь своїми справами :***: або ще сиджу в інтернеті :wink:
23:00 лягаємо спати.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення krapk@ » 19 квітня 2012, 16:16

в мене понеділки і середи майже такі ж як і в ірінки, а от вівторок і четвер то 7:00 підйом, далі 5 пар-це до 16:50, далі трошки катаюся на машині -парктикуюся(сьогодні дощ то навряд). далі отходняк до години 7, потім прогулянка з синочоком. в 11-2:00 дисертаці-я-я-я-я-я. Так голубів я не щодня рятую, а так хочеться робити щось потрібне для когось, тоді себе відчуваєш краще чи що...
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Nymydora » 21 квітня 2012, 22:13

У мене два типи звичайних днів: коли я на роботі і коли я вдома
У будні встаю 5.30-6.00, щоб помити залишений звечора посуд, зробити всім сніданок, чоловіку чай в термос, собі якийсь перекусон на роботу, збігати в душ, посушитися, намалюватися, зібратися на роботу. В 7 зазвичай встає малий (може встати і біля 8, але то рідко). Двоню до мами, щоб йшла до малого. В 7 же буджу чоловіка, бо на 8 він мене везе на роботу.
На роботі я першим ділом ставлю чайник, роблю собі каву і домальовуюсь. Потім працюю в поті чола, у вільну хвилину ганяю чаї. Після обіду добираюся додому, вдома малий вже не спить. Я ще 20 хв перевдягаюся, обідаю що-небудь, забираю малого і йдемо варити таткові вечерю. Граємося, часом приходять мої племінниці до нас, то я ще можу набігами заглядати в інтернет, якщо старша племінниця не засідає іграшки гратися. Часом помагаю задачку розв'язати чи твір написати або малюнок намалювати в школу. Десь біля 8 повертаєтсья муж, я даю йому їсти, годую малого. Сама вечеряю, коли там вийде - часом з чоловіком, часом після малого доїдаю. В 10 вкладаю малого. Десь біля 12 чоловік нарешті (за моїм проханням) стягує мене з ліжка. Я або переповзаю на диван в кабінет і там досипаю (одночасно переконуючи чоловіка, що так-так,я вже встала), або якось встаю, йду за комп і тоді вже можу сидіти до ранку. У такі дні сплю по 2-4 години.
У вихідні встаю з малим, готую сніданок, роблю заготовки на обід, граюся з денисом (він і так майже не дає нічого зробити), як гарна погода, то йдемо на двір, потім вертаємося на обід, потім намагаюся вкласти малого спати. Поки спить (якщо спить), відпочиваю півдгодини-годину за книжкою чи компом, мию посуд, готую їсти, малий встає - знов їсти, гартися, пісяти, какати, вечеряти і спати. Вечір такий же, як і в будні ))))
Вечорами люблю теж посадити дениса на півгодинки за мульти, а сама - помалювати для зняття стресу ))))
Рідко десь вибираємося разом в місто, бо коханий втомлюється на роботі, просить, щоб ми його на вихідних не смикали (правда, не завжди так вдається, але ми стараємося)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення krapk@ » 12 грудня 2012, 11:21

звичайний день...12.12.12 :wink:
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей