Це класно що собака знайшлася!!! В нас вдома пропала кицька, а через 3міс сама прийшла, уявіть радість, бо до того кішка прожила в нас 14років , правда вже довго не жила, ще десь рік може трошки більше
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Та як уявити що мені 17 то я в 12 з хвостиком народила, а в 10 одружилася Просто в нас весілля було 17, познайомилися коли мені було 17... І тому ще посміявся казав щоб я завжди так любила його як тоді в 17
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...