Глобальні оголошення!

Секрети догляду за волоссям

Модератор: Yummy mummy

Re: Секрети догляду за волоссям

Повідомлення flower » 23 лютого 2012, 12:11

happymami написав:Мені ще порадила перукарка користуватися шампунями і масками білоруських фірм. Вони продаються на гуртовнях на Медовій, або в магазинах "Лонда" (коло ж/д вокзалу і коло Анастасії). Вчора там була - кажуть шо їх дуже розбирають, то лишилася лише одна якась фірма. А є їх там три види. То наступного тижня мають привезти - піду купляти. Ціни на банку шампуню 20-26 грн - не дорого. Але кажуть, шо вони хороші

я користувалася білоруськими і шампунями і кондиціонерами, масками. Непогані впронципі!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Сніжинка » 23 лютого 2012, 12:53

Пробувала і від B?bchen, і від Johnson's. Від обох гарний ефект.
Сніжинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 54 раз.
Діти: дівчинка Мартуся

Повідомлення гра з вогнем » 16 березня 2012, 15:34

а що дають ті гарячі ножниці? я вже просто думала-думала і ніяк не зрозумію принцип дії
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення krapk@ » 18 березня 2012, 13:42

Чим відрізняється стрижка «гарячими» від стрижки механічними ножицями?

Лікувальний ефект такої стрижки полягає в тому, що фахівець робить «гарячий зріз» нагрітими лезами ножиців і немов «запаює» ними волокна волосся - затвердіння кератиновой маси відбувається відразу при стрижці. Волосся не травмуються й одержують захист від шкідливих впливів навколишнього середовища. Всі обмінні процеси усередині волосся зберігаються, відбувається активне самовідновлення волось, збільшення обсягу. Уже після першої стрижки «гарячими ножицями» волосся наповнюються природним блиском, стають еластичними й збільшуються в обсязі.

Стовідсотковий лікувальний ефект наступає після другої або третьої стрижки залежно від довжини ваших волось.

Температура «гарячих ножиців» регулюється й задається залежно від товщини й стану волось, тому термострижка застосовна до будь-якого типу волось - тонким, нормальним, товстим, до будь-якої довжини волось і, що немаловажно, до будь-якого стану волось - пофарбованим, знебарвленим. Стрижка «гарячими ножицями» перед хімічною завивкою робить «завиток» більше пружним. І ніяких жертв в ім'я краси: термострижка - комфортна для клієнта процедура, що дозволяє сполучити майстерність перукаря із дбайливим і ефективним доглядом за волоссями.

Якщо регулярно застосовувати гарячі ножиці, волосся перестають випадати, сильнішаючи й товстіше
Як відбувається процес цієї стрижки?

Миють волосся. Потім на мокрих волоссях клієнта створюється потрібна форма зачіски, потім волосся діляться на пасмі й скручуються в жгутики, оголюючи посічені кінчики. Кінчики волось обробляються гарячими ножицями, температура яких може досягати 180 градусів, при цьому нагрівається тільки безпосередньо ріжуча поверхня ножиців, інша ж частина залишається ледве теплої, тому опіки шкіри голови, шиї, а також рук майстра виключені.
Стрижка гарячими ножицями - це будь-яка стрижка - хочеш прямий зріз, хочеш - ковзний, ножиці гарячі, це береже структуру волосся при обрізанні.

Сама стрижка гарячими ножицями має на увазі собою дуже кропітку роботу, тобто волосся збираються в жгутики, обробляються ножицями по всій довжині волось, а потім підрівнюються й самі кінчики волось. Процедура не з дешевих, тому що сам інструмент коштує таки пристойно, і триває вона за часом від 1,5 до 3 годин.

тут ще є багато-отак скручуючи джгутком мені стригли посічені кінці:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

я от мала вже раз стрижені, але ефекту не відчула, правда кажуть що треба разів 3-4 стригтися. От би хотіла знову.Вже більш-менш знаю технологію та і відгуки восновному хороші.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення happymami » 20 березня 2012, 01:44

А я відчула ефект після першого разу. Хоч і робила стрижку гарячими ножицями перед хімією. Але всеодно бачу, що випаає волосся менше. перед стрижкою таки реально після миття було пів ванни косів. зараз не пів, а лиш третина ;) Жартую. Але реально менше випадає. Блиск не надто помітний, бо на кучерявому волоссі в мене не так блистить як на прямому, бо пухнасте
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення irinka » 31 березня 2012, 12:14

Чудо-маска від випадіння та для росту волосся:

- 2 столові ложки сухої гірчиці
- 1 жовток
- 2 столові ложки будь-якої олії (реп'яхова, мигдальна, оливкова, кокосова, лляна, соняшникова)
- 2 столові ложки води

Приготування маски: додаємо необхідні інгредієнти в будь-якій послідовності і ретельно перемішуємо. Виходить ось така кашка дуже хорошою і правильної консистенції, яка відмінно наноситься, не тече. Нанесення, витримка і змивання: маску наносимо на брудне сухе волосся по проділах, проділи робити через кожен сантиметр. Коли нанесли, одягти на голову пакетик, стару шапку і ходити з маскою 1:00. Маска змивається дуже легко, шампуню після неї треба в 2 рази менше, ніж зазвичай (не дарма ж деякі миють голову гірчицею). Після висихання волосся не видають жодних неприємних запахів, як це часто буває з домашніми масками.

Важливі моменти! - Маска робиться курсом: раз на тиждень протягом 4-5 тижнів, потім треба робити перерву
- У перший раз може сильно пекти - в такому випадку потерпите хоча б 20 хвилин і змивайте. Наступного разу шкіра голови звикне і час витримки можна буде збільшити
- Якщо волосся сухувате, то маска може трохи підсушити кінці. В такому випадку я раджу на корені нанести гірчичну маску, а на кінці ваше улюблене масло для волосся, тоді нічого не посушите)
- Будьте обережні при змиванні маски! Вона хоч і змивається дуже швидко, але при попаданні в очі буде не дуже приємно
- Власницям чутливої ??шкіри голови не дуже радимо таку маску або варто спробувати на невеликій ділянці.

Результат:
Після першого застосування волосся перестане випадати! Причини випадіння у всіх різні, тому комусь вона може не допомогти. Але в будь-якому випадку варто спробувати, нічого не втратите. Шкіра голови менше жирніє після такої масочки, що є величезним плюсом!
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення eney » 31 березня 2012, 13:22

а я зробила шампунь за рецептом що писала вище крапка, задоволена) особливо зараз в вологу погоду заходжу в приміщення а від мене такий шлейф кориці, ням ням, правда я більше шампуню дала.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення krapk@ » 20 січня 2013, 12:44

я ще знаю що до гірчиці дуже бажано додавати цукор або мед, там свій великий плюс-я якраз зараз роблю раз в тиждень такий курс.
Також раз в тиждень роблю маски з димексидом:

І через тиждень балую своє волсся на цілу ніч маслами-роблю такий собі коктейль і на голову під шапочку.
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення krapk@ » 20 січня 2013, 12:47

до речі про димексид-там пропорції треба витримати, інкаше не буде ефекту, а самого димекиду не переборщити. Тобто він і вся інша маса має бути 1:3. Треба стежити за тим, щоб розчин димексиду і масла був рівномірно перемішаний. Смисл додавання в маску димексиду полягає в тому, що цей лікарський препарат має властивість проникати через мембрани, тобто через шкіру або слизову без їх пошкодження. Таким чином, димексид сам легко проходить через шкірний покрив і підсилює проникаючу здатність вітамінів і маселв. Завдяки тому, що поживні компоненти добре проникають вглиб шкірного покриву, а шкіра отримують необхідні вітаміни, маска з димексидом сприяє росту волосся. Крім цього однозначний плюс маски з димексидом для волосся в тому, що після неї голова виглядає особливо чистою і свіжою.

Також ось тут дуже гарний, як на мене, пост про вітаміни і масла якими варто користуватися-ділюся з вами:
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення irinka » 20 січня 2013, 15:35

irinka написав:Чудо-маска від випадіння та для росту волосся:

- 2 столові ложки сухої гірчиці
- 1 жовток
- 2 столові ложки будь-якої олії (реп'яхова, мигдальна, оливкова, кокосова, лляна, соняшникова)
- 2 столові ложки води

До речі, я перед Новим роком робила собі цю маску, зараз в мене перерва. Поки що результатів як таких не помітила, але волосся менше почало жирніти, незнаю чи то від маски :confused: Про випадіння поки що не можу нічого сказати, волосся на гребінці всеодно трохи збирається після розчісування. Можливо просто замало одного курсу.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Поперед.Далі

Повернутись до Перукарня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей