Чим відрізняється стрижка «гарячими» від стрижки механічними ножицями?
Лікувальний ефект такої стрижки полягає в тому, що фахівець робить «гарячий зріз» нагрітими лезами ножиців і немов «запаює» ними волокна волосся - затвердіння кератиновой маси відбувається відразу при стрижці. Волосся не травмуються й одержують захист від шкідливих впливів навколишнього середовища. Всі обмінні процеси усередині волосся зберігаються, відбувається активне самовідновлення волось, збільшення обсягу. Уже після першої стрижки «гарячими ножицями» волосся наповнюються природним блиском, стають еластичними й збільшуються в обсязі.
Стовідсотковий лікувальний ефект наступає після другої або третьої стрижки залежно від довжини ваших волось.
Температура «гарячих ножиців» регулюється й задається залежно від товщини й стану волось, тому термострижка застосовна до будь-якого типу волось - тонким, нормальним, товстим, до будь-якої довжини волось і, що немаловажно, до будь-якого стану волось - пофарбованим, знебарвленим. Стрижка «гарячими ножицями» перед хімічною завивкою робить «завиток» більше пружним. І ніяких жертв в ім'я краси: термострижка - комфортна для клієнта процедура, що дозволяє сполучити майстерність перукаря із дбайливим і ефективним доглядом за волоссями.
Якщо регулярно застосовувати гарячі ножиці, волосся перестають випадати, сильнішаючи й товстіше
Як відбувається процес цієї стрижки?
Миють волосся. Потім на мокрих волоссях клієнта створюється потрібна форма зачіски, потім волосся діляться на пасмі й скручуються в жгутики, оголюючи посічені кінчики. Кінчики волось обробляються гарячими ножицями, температура яких може досягати 180 градусів, при цьому нагрівається тільки безпосередньо ріжуча поверхня ножиців, інша ж частина залишається ледве теплої, тому опіки шкіри голови, шиї, а також рук майстра виключені.
Стрижка гарячими ножицями - це будь-яка стрижка - хочеш прямий зріз, хочеш - ковзний, ножиці гарячі, це береже структуру волосся при обрізанні.
Сама стрижка гарячими ножицями має на увазі собою дуже кропітку роботу, тобто волосся збираються в жгутики, обробляються ножицями по всій довжині волось, а потім підрівнюються й самі кінчики волось. Процедура не з дешевих, тому що сам інструмент коштує таки пристойно, і триває вона за часом від 1,5 до 3 годин.
тут ще є багато-отак скручуючи джгутком мені стригли посічені кінці:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
я от мала вже раз стрижені, але ефекту не відчула, правда кажуть що треба разів 3-4 стригтися. От би хотіла знову.Вже більш-менш знаю технологію та і відгуки восновному хороші.