Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Любов написав:З досвіду мотання Хоппедіц, можу сказати що це м'якенький і відносно тонкий шарфик, поки не набила руку і не навчилася ідеально підтягувати всі полотна, то таки врізався в плечі, бо малюк вже був важкенький.
Ksenija написав:Те саме можу сказати про Хоппедіц. І я, і чоловік зразу навчились мотати, не важко, але нема з чим порівняти..
lore1ei написав:Дідімоси теж різні бувають. Не в всіх Дідімосах легко носити, і не всі круто мотаються.
Просто якщо у вас слінг один, то треба мати універсальний.
А якщо купите Дідімос з шовком то 2 річну дитину довго не поносите.
ІРЦЯ написав:привіт
- ви вагітні/кількість дітей -є 1 буде 2-га
- вік дитини, яку будете носити в слінгу з народження
- вага при народженні, вага зараз; -------
- де збираєтесь носити дитину: на вулиці чи вдома; на вулиці
- скільки часу плануєте носити дитину в день; до1 год
- на який вид слінгу ви налаштовані; потребую консультації
- чи є у вас проблеми із хребтом, які саме. ні
Мене цікавить слінг тому що доруга дитинка має народитись у січні,синочка треба буде заводити в садок а він не дуже близько,тому слінг буде в самий раз. Але порадьте найбезпечніший бо я трохи тих слінгів "боюсь"
(коли я вперше намотала Юрчика в слінг ()1,5 місяці, то було таке враження, що я ще раз вагітна і моя дитинка дуже дуже близько. Юрі також сподобалося він навіть там цицю спробував).
Вам буде дуже зручно, бо не треба багато надягати на дитинку, Ви завжди знатимете що вона в теплі, і ще як цієї зими з такою кількістю снігу Ви завжди зможете вийти з дитиною туди, куди Вам треба (ми гуляли кожен Божий день, навіть в завірюху
)
. Дуже рекомендую просто шарф слінг (більше видів намоток і саме головне, навантаження розподіляється по всій спині)
.......), але якщо мама дійсно забажає носити в слінгу, задається метою, то люба перепона швидко долається
і надіюся, тут Ви знайдете хороших знайомих для спілкування.Повернутись до Найпоширеніші питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей