ОЛеся, ну торфяні то супер, є можливість купити купуй, не пошкодуєш!
олеся написав:А багато води лиєш? І коли після того сієш? На стаканчики натягуєш плівку? А землю яку береш? Я хочу купити ті що для квітів продаються... Чи годиться така?
Коротше купа дурних питань... Але всеодно запитую...
Води лию так шоб майже вся земля в стаканчику промокла, ну але шоб не текло з нього. В стаканчиках обовязково мають бути дренажні отвори, тобто дірочки з яких може витикти надмір води, бо інакше землю закисне. Позаминулого року я мала багато вільного часу то кожен стаканцик засипала керамзітом, для кращого дренажу. Урожай підтвердив затрати, але зараз на це реально немає часу, а от твої хлопці думаю помогли б із задоволенням. Ну якщо садити в якусь велику ємність, то дренаж ще більше обовязковий.
Сію відразу)))) Відразу як полию штук 50-60- стаканчиків))) За хвилин 10-15
Так на стаканчик натягаю харчову плівку яку закріплюю резиночками такими як гроші скріпляють. (Треба потім не лінитися і час від часу ті плівочки знімати, щоб земля подихала)
Оскільки цього року землі ніякої не заготовила з певних причин, то купила в магазині величезну торбу універсального грунту. Саме універсальний краще брати, хоча у вас може бути і спеціальна земля для розсади, в нас вона минулого року рідко зустрічалася.
Питай ше))) З радістю відповім))) То моя стихія)))
Мені не одна людина вже казала, що я не туди вчитися пішла)))