Глобальні оголошення!

Усе що ми вишиваємо

Модератор: олеся

Re: Усе що ми вишиваємо

Повідомлення TanenRom » 04 січня 2012, 01:52

олеся по різному - коли на двосторонній скотч, коли краї прошиваю, коли степлером - дивлюсь по вишивці.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення олеся » 04 січня 2012, 02:04

А я теж сама оформляла, а остання робота в багетній майстерні, то різниця трохи є....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення TanenRom » 04 січня 2012, 02:26

олеся ну в мене різниця хіба що в паспарту, бо в них воно інше, а вишивка натягнута рівно так як і в них - рука уже набита.

а переплачувати доводиться майстерні дуже багато - ось треба було мені докупити рамочку в ванну (фото виставляла раніше) сказали, що рамочок таких більше не буде, треба замовляти. за одну рамку мені доведеться заплатити в три рази дорожче - рамка готова коштувала 14,40 , якщо замовляти то 40 гривень, і це без вишивки - сама тільки рамка. :scare:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення олеся » 04 січня 2012, 02:42

Ну так тут ціна різниться, а я знайшла де робота по натяжці коштує 20-40гр. Коли я маю заплатити за рамку, скло,картон, скотч, гачки, цвяшки біля 150гр то 20-30 то ще нормально. Коли вишивала нитками, то в майстерні коштувала 1 рамочка 45гр з тим що вони вставляють, а в знайомого за таку саму рамку з склом заплатила біля 16-17гр.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Milichka » 05 січня 2012, 18:28

Вишила фотографію Тіни. Тут її 6 місяців, вишивала довго, а потім довго робили рамочку, тепер уже висить на стіні, тішуся :dance:

Ну як вам?

| +
Зображення
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Ira » 05 січня 2012, 18:37

Milichka, дуже мило і гарно ;-)
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення олеся » 05 січня 2012, 18:54

Супер :гуд: А ти в якій програмі переводила фото в схему?
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Milichka » 05 січня 2012, 18:55

олеся, не пам"ятаю, давно то було Тіні уже 2 роки. Мені фото переводила незнайома людина, я тільки видруковувала схему у тій програмі
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення олеся » 05 січня 2012, 18:58

гра з вогнем написав:а Ваші рідні, які кольори, візерунки люблять?

Мій Андрійко любить салатовий колір, я собі уявляю яка б то вийшла сорочка в таких кольорах :grin:
А взагалі ще вагаюся, чи то класичну червоні і чорні чи в блакитних, чи в коричнево-сірому кольорі. Бачила різні варіанти але ще не вирішила... Поки що вишиваю Святу Родину бісером, то ще на 2-3тижні роботи, тоді візьмусь за сорочку.
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення олеся » 05 січня 2012, 19:01

Мені знайома написала що вона користується програмкою Pattern MakerTM for cross stitch, програма для створення та переробки схем.
Але вона при загрузці на комп тимчасова, тому хотілося б щось інше.
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Поперед.Далі

Повернутись до Вишиття

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей