купила легінси на флісі під матову шкіру. Ще той рік мала такі ж, то задоволена на всі 1000. Купила тунічку, красивого бузкового кольору і замовила в китайців багато-багато чого
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
а я в подарунок собі кохханій купила білизну, а вчора на секонді копійчані черевички, вони правда на хлопчика, але то ніц, мені нра, а ше я їм колір поміняла, захотілось мені обшарпаності і потертості) вийшло отаке от,
Ого дівки. Та нашу Шалімар тре в тему Хотілки :grin: :grin: :grin: Еней, потертість вопше уматова. розказуй. як ти їх так малювала кросіво. Спрейом? (нєрвно шукаю по всіх тумбах залишки якихось мештів. Теж хочу потертість) :grin: :grin: :grin: :grin:
А я шота вас тута надивилася і мені зі своїми чоботами якось аж потикатися сюда не в тєму :oops: . Купила за 10 хв перебування на базарі :tipok: . На Рубіконі. Бо сильно змерзла і зайшла погрітися. Всю жизнь про схожі, но простіші і абсолютно не гламурні мічтала, але ціна мене так підкупила. шо я певно вперше за останні 15 років купила блискуче типу лакове взуття :grin: :grin: :grin: . Ті всі пупиришки мене троха короблять. Але коли гляжу на ті довжелезні шнурки то мені так файно робиться. А шо головне - зручно і тепло до посиніння. :clapping2: :clapping2: :clapping2: . Хто вгадає ціну - той малаток ;-) . Кажуть, шо о якась шкіра турецька чи яка там :? . Не знаю, на кіко тої "шкіри" мені хватить, але так хотіла шось для спідниці. от тепер нарешті роззуюся зі штанів і ходитиму щаслива і спіднична
Shalimar тоді давай фотки. Так не чесно. Хочубачити бірюзу. Бірюзу мені подавай. З золотом не майо, но бірюзу люблю. тому таки давай мені бірюзу фоткай!!!! Бірюзу і залатішка)))) Бі-рю-зу)))) мене плющить, такшо не шугайтеся люди
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))