lore1ei написав:Висказала мені чого то дитина примотана незрозуміло чим, що я травмую дитину
ШО, СЕРЙОЗНО??? Мені ще ні разу ніхто в лице не сказав нічого подібного.Навпаки навіть дільнична казала, ой як добре шо дитина під боком в мами... Хібашо більшість питає - а він там не задуситься? А шоб прям за то шо примотаний... Кашмар. До речі пам*ятаю пам*ятаю я той кабінетик... Вони там завше нєрвні. Колись ми стояли в черзі, то тьотя звідти вилітала шоб всі дітиська котрі єв коридорі в черзі були тихо, бо шум їй заважає. І шо завелика черга була, і шо в них години роботи не безрозмірні... Я їх також можу зрозуміти, сама не люблю уму і всьо такоє, але хай тоді йшли би на роботу в якусь поліклініку для пенсіонерів.Може ті тихенько сидять в черзі? Співчуваю вам, Ліля. То капєц якийсь з нашими поліклініками...
Була свідком ще такої сцени, коли мама приїхала з дитяточком манюнім на прийом до ортопеда, йде в реєстратуру брати свій талончик.а їй кажуть - а ортопеди нині обоє на лікарняному, прийому немає. Їжжайте зі своїм мацьопством додому і приїдьте за кілька днів. І не гребе нікого, шо возитися з дитятком не так то й легко... Еххх. Сумно то всьо