Глобальні оголошення!

Плануєм другу вагітність. Коли відлучати дитину?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Плануєм другу вагітність. Коли відлучати дитину?

Повідомлення happymami » 28 лютого 2010, 13:36

Почула від знайомої, що вона 9-тимісячного синочка хоче відлучати від грудей, бо планує другу вагітність а коли перша дитина п*є молоко допои мама завагітніє, то "при народженні другої дитини їй буде менше молока вироблятися"

Шо за брєд? Хіба таке може бути правдою? :roll: :idiot: :shock:
Як відмовити жінку відлучати дитину від грудей допоки вона ше не вагітна? stop
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Плануєм другу вагітність. Коли відлучати дитину?

Повідомлення TattyMummy » 28 лютого 2010, 22:31

Думаю вам і тут дадуть поради щодо вашого запитання. Але почитайте сусідню тему про годування після року та під час вагітності.
Я сумнівалась чи відлучати дитину будучи вже вагітною, а хотіти відлучати тільки плануючи то й справді немає потреби, тим більше, що дитинці всього лиш 9 місяців, вона ще дуже і дуже потребує маминого молочка.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Natalinda » 28 лютого 2010, 23:41

happymami, це напевне з теми "Я в шоці!!!", напревеликий жаль :( Неможливо щось донести людині, яка не хоче тебе чути. Ми напевне можемо лише між собою поспівчувати тій дитинці...
Мені так стискається серце в таких виадках :cry: :cry: :cry:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 02 березня 2010, 01:26

ну, мене мабуть закидають тапками....
Ну от вмовлять її, не відлучить. Завагітніє за півроку. Дитині буде 1,3 - то вже дитина добре буде багато чого розуміти. Завагітнівши, вона захоче швидко відлучити. Для дитини то буде величезний стрес, купа сліз, істерик...
Зараз такий вік, коли відносно безболісно можна перевести на бутилку - мяко і досить швидко.
Ну, от чисто моя думка - може вже краще відлучати тепер потихенько, ніж потім з істериками?

А не годен ту жінку переконати, що це трохи закруто планувати так швидко другу дитину?
Моє ІМХО, звісно. Але що вона буде робити, коло обоє вже, тут і зараз захочуть мами? Все кидати? З одним ясно - в охапку і пішли бавитись в миття посуди. А з двома що? Все кидати і двох бавити? Чи волати на старшого, що ти такий великий і нездалий? Чи тупо в садік здати?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 02 березня 2010, 12:23

Та та жінка вже просто в літах, Ірусько. Й так довго першу дитину родити не могла. А ту "прорвало" і є шанс мати другу дитину. Того так рано і планує. Знає, шо булде важко, але надія на чоловікову поміч.
Ну бачиш, стосовно баночок... Я думаю, хай дитина сама відмовиться від молока. Тож кажуть, шо як мама вагітна, то дитина не п*є того молока. Може так краще, ніж баночки всетаки...
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mala-karta » 02 березня 2010, 12:54

та для дитини полюбе краще, ніж баночки.
Але так багато чула, що от, завагітніла і вирішили різко відлучити :cry:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Dashko » 03 березня 2010, 21:28

happymami написав:Почула від знайомої, що вона 9-тимісячного синочка хоче відлучати від грудей, бо планує другу вагітність а коли перша дитина п*є молоко допои мама завагітніє, то "при народженні другої дитини їй буде менше молока вироблятися"

Шо за брєд? Хіба таке може бути правдою? :roll: :idiot: :shock:

А може вона переплутала з тим, що кількість молока може зменшитися під час вагітності?
happymami написав:Як відмовити жінку відлучати дитину від грудей допоки вона ше не вагітна? stop

Поговорити, розпитатися, де вона таке дізналася. Якщо якась конкретна стаття, було б цікаво прочитати її.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 03 березня 2010, 21:34

Я би радила хоча би трохи почекати з другою вагітністю, так щоб ще погодувати хоча б до півтора рочки. А під час вагітності справді буває легше відлучити.
________
А може та жінка починає поступове відлучення :) , тоді все ОК, підготовчий етап якраз починається в 9-ть місяців :D . Але остаточно відлучається вже після двох років ;)
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Гість » 19 квітня 2010, 17:04

Ми з чоловіком завжди хотіла щоб різниця між дітками була невелика. Тому після народження першої дитини ми вирішилипісля : от через рік можна вагітніти другою.....але начитавшись мудрих книжок про грудне годування до 2 років і далі.. як відлучати правильно (такий варіант як роблять наші кругом знайомі - після року годування мама вважає зробила героїчний поступок, сама іде до родичів, перевязується і пє таблетки, а дитину залишає бабусі чи таткові на тиждень :dash: ) - вирішили не поспішати. Тому сходивши до стоматолога, гінеколога на огляди, ми завагітніли вдруге,коли Дочці було рівно 2 рочки :) ... і дякувати Богу... На той час Вікторія їла грудь на сон і вночі. Годувати я не могла під час вагітності, бо груди стали дуже чутливі...було боляче коли смоктала (як вперший місяць годування). Відлучення відбулося важче для мене, ніж для Доньки. Два роки годувала...а тут не даю...а Мала просить....дуже важко було їй відмовляти...але і боляче коли їсть...Боялась що після відлучення Віка буде менше зі мною бути (що втрачу її довіру , любов), думала Маму хоче через молоко. Але всі страхи розвіялись, коли вона просила грудь...я розказувала що ти вже велика і немає в мами молочка....вона звісно плакала, але жалітись приходила до мене. Перші дні було засинати їй без груді дуже важко і незвично, вона крутилась, товклась десь годину. Потім через днів два, вона привикла...і тільки лягли...щось порозказую...і спить.На сон не розказувала казочків, бо їй було дуже цікаво слухати їх, і вона просила ще і ще і ще ..казала якусь коротеньку історію, що сьогодні бачили чи де були...і потім лежали поки сама не засне. І проблем з рудьми не було...нічого неробила з ними, неболіли, молоко ненабиралось, не зціджувалась...Ось..
Думаю з старшими дітками набагато легше і природніше відлучати ...тільки Мамі і малій усвідомити важко що цей час прийшов..Вікторія бачить коли діток інших годують груддю, згадає..підійте до мене і питається - нема молочка? бо я велика? :unknown:
Гість Офлайн

Re: Плануємо поповнення в сім"ї.

Повідомлення Vika » 22 березня 2011, 19:35

Дівчатка , таке запитання . От ми дуже хочемо другу дитинку .І час прийшов вже працювати надцим :oops: Але як бути з ГВ в разі вагітності . Чи можна продовжувати його і чи не буде негативних наслідків для другої дитинки ?Хтось таке практикував ?Поділіться будь-ласка .
Vika Офлайн

Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість