Глобальні оголошення!

Помилки при догляді за грудними дітками

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Помилки при догляді за грудними дітками

Повідомлення мешканка » 03 квітня 2011, 18:22

Знайшла цікаву інформацію
| +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: Помилки при догляді за грудними дітками

Повідомлення Sawwku » 03 квітня 2011, 23:37

по-моєму, "трошки" дурня!!!
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення гра з вогнем » 03 квітня 2011, 23:39

ага, тільки помоєму там недурні трошки :crazy:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 03 квітня 2011, 23:56

що саме дурня?
я, в принципі, такої ж думки, як і там написано-крім памперсів, бо активно користувались ними і в нас з сечовипусканням і контролем все ттт ок.
Динамічна гімнастика- згідна, якщо це дійсно динамічна, а не просто гімнастика.
Я вважаю, дивитись треба по дитині, по її відчуттях, настрої, подобається-не подобається, починати з малого, поступово, наприклад, те ж закалювання чи пронирювання. Ніхто ж не буде одразу обливати холодною водою і топити малюка. Це все, якщо мудра мама, робиться в задоволення і природньо, поступово, дитина не відчуває стресу.
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 04 квітня 2011, 00:05

у мене вже не відкривається стаття, щоб процитувати :(
багато дурні там, особливо в страшилках про розлади, котрі чекають малюків, якщо робити те та інше.

виходить ми покоління заляканих і за нами психдиспансер плаче, адже і пеленали нас і всі діла.

про динамічну не дочитала, але радості від неї принаймні на тих відео, що я бачила - було достатньо. ми робили лиш окремі вправи і наша дитина рідко коли так весело сміялася як при цих вправах, а висоти боїться, спрацьовують здорові інстинкти.

про простір фігня повна.

а иншого не помню.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Sawwku » 04 квітня 2011, 00:41

Довольно многие родители и духовные акушеры абсолютно точно убеждены, например, в том, что динамическая гимнастика, беби-йога, проныривание, плавание и моржевание дают детям крепкое здоровье и гениальный ум. Но это мнение людей, которые плохо представляют себе, что же происходит с ребенком на самом деле.

а хто їм сказав, що вони знають (автори статті), що твориться в голові місячної дитини? вони так само лише припускають, і це не можна сприймати як абсолютну істину!!!

1. Разрушение контакта с мамой, чувства защищенности и уверенности в себе, затрудненная социальная адаптация, антисоциальное поведение. К таким последствиям приводят:
— отсутствие грудного вскармливания, которое кроме этого приводит ко множеству различных нарушений, наиболее серьезными из которых являются неполноценное развитие иммунной и нервной системы. В западноевропейских странах строго запрещено рекламировать, и открыто продавать заменители женского молока. Их выписывают женщинам по рецептам только в том случае, когда искусственное вскармливание — единственно возможный выход;
— отсутствие совместного сна с мамой;

тоді ми всі справді потенційні психи, вбивці, гвалтівники і ще казна-хто, бо 99,9% з нас - штучні діти, що ніколи не спали в одному ліжку з батьками (що поробиш, часи такі були :cry: )
— неправильное применение памперсов именно тогда, когда мама решает «не приучать ребенка к рукам». Как правило, малыши, прежде чем сделать свои маленькие делишки, плачут и зовут маму на помощь. Это лишний повод взять малыша на руки и пообщаться с ним. Кроме того постоянное ношение памперсов приводит к нарушению контроля за мочеиспусканием и развитию энуреза, бесплодию как у мальчиков, так и у девочек.

в такому випадку, в мене неправильна дитина, бо вона не афішує своє бажання попісяти. а про безпліддя взагалі не можна вважати фактом, бо це не доведено

п. 2 і 3 - повна дурня. ті пісяки хоч раз би побачили, як дітям подобається плавати, ниряти і "підскакувати" до стелі!!! навіть коментувати лінь
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
01,01,2011

Повідомлення ЗІрка » 04 квітня 2011, 00:50

Sawwku написав:тоді ми всі справді потенційні психи, вбивці, гвалтівники і ще казна-хто, бо 99,9% з нас - штучні діти, що ніколи не спали в одному ліжку з батьками (що поробиш, часи такі були )

ну там не сказано психи :crazy:
а звідки такий високий відсоток? невже наше покоління штучне? (мене годували згорем пополам три місяці, допоювали чаєм бо дуже кричала, потім на коровяче молоко. молодша сестра ще менше - вже більше на вітчизняній суміші. по здоровю - вона слабша)
може тему створити - для статистики. хто з мам як вигодуваний?
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Sawwku » 04 квітня 2011, 00:59

ну, про
Sawwku написав:психи, вбивці, гвалтівники і ще казна-хто
я просто спробувала розшифрувати, шо на мою думку, "асоціальна поведінка"

мене до місяця годували груддю, чоловіка до двох. багатьох знайомих відразу на кашку присадили за порадою вумних дохторів. може, це моє оточення таке...
я маю на увазі "штучні" - діти, яких не годували до півроку
Sawwku Офлайн

Я тут живу

01,01,2011

Повідомлення happymami » 17 вересня 2011, 11:12

Sawwku написав:я маю на увазі "штучні" - діти, яких не годували до півроку

а чому саме до пів року? Бо далі вже прикорм і можна без циці лишати?
Для мене штучні діти - ті, котрі взагалі молока не пили. ну або тиждень - максимум. Тобто ті, котрі з народження на сумішах.

Те, що пише в статті - дійсно ще не доведений факт. Але так шоб когось налякати, то можна використати ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Kskz » 17 вересня 2011, 15:01

Я погоджуюсь зі всім сказаним, тільки трошки страшилками попаписували в статті))
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей