Глобальні оголошення!

А ви годували?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

А ви годували?

Повідомлення mari » 14 листопада 2009, 00:42

Цікаво скільки часу ви годували дитину грудьми,а якщо припинили-то чому :) ?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: А ви годували?

Повідомлення happymami » 15 листопада 2009, 09:16

mari написав:Цікаво скільки часу ви годували дитину грудьми,а якщо припинили-то чому :) ?

Годувала доцю до 2,5 років. Спочатку - за вимогою, в середньому через 3 години. Згодом - лише в обід і вночі шотригодини. Коли малій було 2 роки - лише поночам.
Припинила тому, що хотілося виспатися нарешті :geek: . А якшо серйозно, то припинила. бо вважала, що вже досить)) Вона й так багато не пила, лише кожних 3 години вночі будила мене :cry:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mala-karta » 15 листопада 2009, 11:56

happymami написав:Спочатку - за вимогою, в середньому через 3 години.

А це з якого віку? Чи з соскою?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 15 листопада 2009, 12:06

mala-karta написав:
happymami написав:Спочатку - за вимогою, в середньому через 3 години.

А це з якого віку? Чи з соскою?

То було з народження... Так просто виходило, що вона просила їсти лише кожних 3 години))) Алеправда, як присмокчеться - то вже на пів години))) Ну, коли плакала бо животик бо-бо то я її частіше прикладала.
А от зараз маю хлопчика. так той готовий їсти кожних 1,5 години)))))) але по чуть-чуть))) Отаквот по різному двоє дітей. Хоч і водної мами :D
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення mari » 15 листопада 2009, 18:23

Ти-молодець.!!! :) :) :) 2,5 роки це дуже,дуже добре. А люди які тебе оточують надмірно не нервували розповідями про те,як це ніби не корисно після року???.Бо навіть деякі лікарі умудряються такі дурниці плести язиками.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення happymami » 15 листопада 2009, 18:39

mari написав:А люди які тебе оточують надмірно не нервували розповідями про те,як це ніби не корисно після року???

та так шоб дуже то нє. Всі, хто мене оточують, звикли шо я не по стандартах живу))))) Тобто не так, як було колись... Але вже насамкінець мама трохи бідкалася " та воно ж вже певно як вода... Та вона ж з тебе всі соки витягає..." Тощо))) Але мене не напрягало саме годування, якби воно було ввечері і зранку. А то поночам шотригодини... хотілося вже виспатися накінецьто. Тай мати змогу поїхати в інше місто без дитини... Власне тому й відлучила...
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 16 листопада 2009, 01:46

happymami написав:А от зараз маю хлопчика. так той готовий їсти кожних 1,5 години)))))) але по чуть-чуть))) Отаквот по різному двоє дітей. Хоч і водної мами :D

ха-ха-ха, кожних 1.5 години! В мене було враження, що перших місяці півтори мій готовий був жерти цілодобово :)

Це зараз не заставиш. Ше й просік, що даю на сон, то ще й возмущатися може, якщо в нього раптом інші плани були (це нічо, шо очі злипаються, там же ж КИИИИЦЯ!!!!).

Що, реально бувають діти, які без сосок їдять раз в три години???
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 16 листопада 2009, 01:51

mala-karta написав:Що, реально бувають діти, які без сосок їдять раз в три години???

Реально))) Але їла вона грунтовно, я ж кажу. По пів години. І без пауз вночі.
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 17 листопада 2009, 00:59

happymami написав:
mari написав:Цікаво скільки часу ви годували дитину грудьми,а якщо припинили-то чому :) ?

Спочатку - за вимогою, в середньому через 3 години.

Раз вже зайшла тема про годування за вимогою, хочу трошкі прокоментувати. Годування за вимогою - мається на увазі не тільки дитини, а й за вимогою мами. Тобто в перші місяці життя груди даються дитині на кожний пошуковий рух. Але крім того, якщо мама відчуває, що груди дуже переповнені, або вже пройшло більше півтори години (а для недоношених та маловісних діток - хвилин 40) або ще з якіхось особистих причин вона теж прикладає дитину до грудей. Оце називається годування за вимогою. Більші перерви між годування можуть бути при гіперлактації.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення happymami » 18 листопада 2009, 02:20

Dashko написав:Більші перерви між годування можуть бути при гіперлактації.

Не знаю шо то таке, ота гіперлактація :D , але схоже на те, що в мене було шось близьке до неї :ugeek: . Просто зі всяких різних причин після народження першої дитини я багато цідилася. І тому молока в мене було стільки, шо хоч ше блінчики смаж))) :roll:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей