Глобальні оголошення!

Задумуюсь про відлучення

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Задумуюсь про відлучення

Повідомлення nelly » 06 грудня 2012, 17:31

а я планую закінчити ГВ десь на квітень-травень. нам має бути майже 2 роки на той час. Десь вже півтора місяця не було денних годуваннь ( тільки на обідній сон) і не просила. Вчора рівно в півтора року попробувала, щоб заснула на обід без циці, то погимзіла 10хв і заснула, але не плакала так щоб дуже. Сьогодні пізніше встала то і надвір пішли пізніше, лягали спати на обід на годину пізніше від графіка, то ридала і марудилася 45 хв. певно пересиділа свій час) поки не заколисала в слінгу, в мене вже був був розрив мозга, але вже вирішила що давати в обід не буду. Хочу, щоб завершення пройшло без стресу для дитини, але не знаю як дальше буде. можа я якась садюга?? що вже за півроку до завершення починаю так її обмежувати. :impossible:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Галина » 06 грудня 2012, 17:38

В моєї Діани цей процес був безболісний, я десь за місяць до повного відлучення забрала обідні годування. Але вона в мене не була залежна від циці: є то є, а нема, то і не дуже треба. А от з Веронікою так точно не буде, в нас циця то святе.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Olyana » 25 лютого 2014, 20:04

коли ще була вагітною, думала собі, як би то догодувати до появи зубів. бо чомусь боялася)) :ha: потім були в певні моменти лактаційні кризи. але старалася не догодовувати сумішшю (1 чи 2). частіше прикладала до грудей і все налагоджувалось. а далі все якось пішло само собою після введення прикорму, зубів. потім думала, перетягну через зиму, потім до року... а тепер думаю, та як є що, то ще будемо гамати. ГВ в принципі мене не вимучує, хіба шо нічне, бо спільний сон. вдень і так практично їсть деколи цицю, хіба на сон, бо спати тільки з цицьою.
а про відлучення задумуюсь... не хочу і занадто довго годувати через психологічний фактор - мала і так дууууже сильно прив"язана до мене.
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення TYulia » 25 лютого 2014, 22:33

і я задумуюсь.. проміжних годувань в нас вже нема. Ми ще спимо два рази в день, засинаємо з грудьми і досиьь довго. от думаю може перехід на один сон вдень і початок відлучення обєднати. Буде більше замучений, то може швидше б заснув сам. Хтось таке пробував? Ну а потім якось нічні годування треба було б забрати...
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Marichka » 25 лютого 2014, 23:26

Дівчата,а чому так швидко задумали відлучати?Якщо дитина залежна від мами,то так і має бути,а від кого їй бути залежною?!Це добре,як є тісний зв'язок між мамою і дитиною,не говорю вже про всі переваги грудного годування до двох років
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення TYulia » 26 лютого 2014, 00:09

за привязаність до мене я не переживаю, навіть може і хочу щоб вона була. Я думала про відлучення десь на літо, бо щось думаю що то сприятлива пора року. На даний момент малий не дуже нарваний до грудей, от тільки на сон, а може потім він груди сприйматиме більш ревно і тоді відлучення буде важчим. На сьогоднішній день, я ввважаю що ми ще не готові до відлучення. В мене найбільше питання в засинанні ну і в нічних годуваннях, точніше в нічних присипляннях, не уявляю як це зробити без грудей. От і думаю може використати той момент переходу на 1 денний сон і спробувати його вкласти спати так. Але він в мене без пустушки і не колишеться, як в ліжечко поставити, то встане і буде ходити, ото тіки грудьми і втримую його на місці щоб приспати...
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення svetla » 26 лютого 2014, 00:17

О, для мене зараз це також актуальна тема.
Минулого тижня малий взагалі нічого крім циці не їв. Жах. Настільки мене вимордував за кілька днів,що думала про радикальні заходи. Але ше стрималася. Дотягну може до квітня-травня. Синулі вже неповних 1р8міс. Старшу я саме в такий період відлучила повністю,і цей процес в нас пройшов абсолютно спокійно. А тут буде,напевне, тяжко.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення TaniaPicaSSo » 26 лютого 2014, 03:47

Останнім часом я теж стала задумуватись про відлучення. Я вже раніше в інших темах писала, що до року доця ніколи не висіла часто і подовгу на циці, а після року і дотепер (1,4) таке почалося :impossible: Може просити через 10-15 хв після того як вже прикладалася, та що там - бувало що взагалі хвилина-дві проходить і вона знову вертається до грудей. І висить так подовгу, часом навіть не їсть, таке враження, що аби щось потримати в роті просто. Звісно, я стараюсь таке присікати, але це зазвичай призводить до істерики. І мене це вже дуже втомило і часто навіть дратує те прикладання.
Так от зовсім згортати ГВ я ще не планую, та це й нереально зараз, але дуже намагаюсь залишити тільки годування перед сном, ну і нехай ще після нього, а всі інші забрати. І тому дуже стараюсь зі всіх сил відволікати її, коли просить, але то може лиш відтягнути справу на якийсь час, але так щоб протягнути кілька годин без годування не вдається, на жаль, а дуже вже хочеться.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Галина » 26 лютого 2014, 08:22

TaniaPicaSSo, в мене теж таке було десь від 1,2 до 1,8. Коли мене це вже вимотало вкрай, а ще й мала майже нічого не їла, бо були циці в роті постійно, я псіханула і намастила гірчицею. Вона попробувала раз, другий, сказала циці недоба і більше не просила, а на сон я змивала і давала. Буквально за 4 дні відлучила від тих проміжних годувать. Залишалися тільки на сон і нічні. Але тоді нічних збільшилося дуже. І я перестала висипатися. Тоді одної ночі сказала спи, бо циця вже недобра і вона просиланалася, попила воду і лягала, за тиждень почала спати цілу ніч спокійно. Досі в нас ще годування на сон залишилися.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Inna » 26 лютого 2014, 10:31

Я теж хотіла би відлучити-але насправді не готова до таких змін. Нам 1.6, і ми їмо крім циці 1-2 раза в день.А іноді і не одного... Дуже нервуюся за те, що він нічого не їсть.Зуби теж попортилися-чистити і навіть заглядати не дає... Фрукти не їсть,сир,коровяче молоко - дуже рідко може попробувати. Годування-то наша головна проблема...
А мене висмоктує так,що голова крутиться.Їсти я такими дозами і різноманіттям не можу, щоб нормально себе почувати.
А відлучати морально готуюсь на літо,нам вже буде майже 2 роки.
Inna Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей