Глобальні оголошення!

Що і коли ви давали пити своїм діткам, які на ГВ?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Допоювання дитини

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 00:27

Dashko

виходячи із зворотнього ,якщо існують тези ,про потреби в догодовуванні ,значить консультанти по гв ,визнають що молоко таки пропадає,чи молока не вистачає?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dashko » 27 липня 2011, 00:29

тобто ,в тому випадку,коли дитна добу не пісяла ,правильно було догодовувати?

і не правильно наводити такий прклад як повчальний?

Правильно чи не правильно можна казати, якщо знаєш детально всю історію.
Dashko написав:Не хочу коментувати історії, які хтось переповідав.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 27 липня 2011, 00:31

Перлинка написав:виходячи із зворотнього ,якщо існують тези ,про потреби в догодовуванні ,значить консультанти по гв ,визнають що молоко таки пропадає,чи молока не вистачає?

Звичайно, кількість молока може зменшуватися, якщо не правильно організований процес грудного вигодовування.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 00:32

Dashko написав:- зціджувати молоко (для догодовування та стимуляції лактації),

а якщо зціджується 30 гр ,для тримісячної дитини ,і через ложечу не хоче ?
вірніше,кло кричить,залити неможливо,а кричить безперервно.
залежно від кількості попісів догодовувати дитину зцідженим молоком або сумішшю через м'яку ложечку

а суміші це ж зло :evil: ,Dashko,ти шо забула ;-)

і шо таке мяка ложечка?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 00:37

Dashko написав:
Перлинка написав:виходячи із зворотнього ,якщо існують тези ,про потреби в догодовуванні ,значить консультанти по гв ,визнають що молоко таки пропадає,чи молока не вистачає?

Звичайно, кількість молока може зменшуватися, якщо не правильно організований процес грудного вигодовування.

а якщо правильно?

у мене мала висіла на циці цілодобово ,пила багато рідини,приймала теплий душ перд гв,був контак шкіра до шкіри,пила апілак і чаї лактаційні

помітила що молока не витсачає ,через 1,5 міс, відразу коли почались місячні,і до трьох,зійшло нанівець.

так само з малим

зараз вже пятий місяць і місячних нема,тому думаю і все гаразд.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 00:40

Dashko написав:
тобто ,в тому випадку,коли дитна добу не пісяла ,правильно було догодовувати?

і не правильно наводити такий прклад як повчальний?

Правильно чи не правильно можна казати, якщо знаєш детально всю історію.

ну я собі просто думаю,що якась мама ,може тут такого начитатись , подумати що то норма ,і наробити біди ,тому напевно варто було б такі дописи виправляти ,або уточняти деталі історії,і тоді робити заключні висновки.

а ніхто навіть на це уваги не звернув.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 27 липня 2011, 00:56

а якщо зціджується 30 гр

Dashko написав: догодовувати дитину зцідженим молоком або сумішшю

і через ложечу не хоче ?
вірніше,кло кричить,залити неможливо,а кричить безперервно.

з такою ж самою імовірністю дитина і соску може не захотіти брати. І що тоді робити?
Свої варіанти я писала в тій темі, на яку дала лінк.
Якщо така жахлива ситуація, що дитина не бере нічого, то тут вже "все средства хороши". Головне, щоб не було так, що тільки якась проблема на ГВ, спробували вірішити раз - не вийшло, і дають суміш із соскою
А взагалі, якщо дитина кричить безперервно - тут першим ділом треба виясняти, чи дитина здорова :(
а суміші це ж зло :evil: ,Dashko,ти шо забула ;-)

:)
зло - не суміш, а активна пропаганда суміші (Суміш має продаватися тільки в аптеках, не рекламуватися, і не призначатися на кожному кроці лікарями).
і в малих дозах шкідлива не стільки суміш, а соска, через яку дають суміш.
і шо таке мяка ложечка?

http://medela.ua/ukr/catalog/special/mika
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 27 липня 2011, 00:59

а якщо правильно?

у мене мала висіла на циці цілодобово ,пила багато рідини,приймала теплий душ перд гв,був контак шкіра до шкіри,пила апілак і чаї лактаційні

помітила що молока не витсачає ,через 1,5 міс, відразу коли почались місячні,і до трьох,зійшло нанівець.

так само з малим

зараз вже пятий місяць і місячних нема,тому думаю і все гаразд.

Перлинка, якщо хочеш розібратися в своїй ситуації, заводь тему в консультативному розділі або пиши мені в пп. Будемо детально розбиратися.
Мені для досвіду було б дуже корисно :roses: і тобі, думаю, теж.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Перлинка » 27 липня 2011, 01:01

Dashko написав:А взагалі, якщо дитина кричить безперервно - тут першим ділом треба виясняти, чи дитина здорова :(

здорова,але голодна :(
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 27 липня 2011, 01:03

ну я собі просто думаю,що якась мама ,може тут такого начитатись , подумати що то норма ,і наробити біди ,тому напевно варто було б такі дописи виправляти ,або уточняти деталі історії,і тоді робити заключні висновки.

а ніхто навіть на це уваги не звернув.

Я тої історії не бачила, а може й справді не звернула уваги.
А коли ти процитувала, то я відписала, про те, коли варто догодовувати:

Єдине, що треба сказати: думаю, наврядчи дитина три дні не пісяла. А якщо так було, то в цій ситуації догодовування потрібне :!: Але знову ж таки, щоб мати більше шансів повернути ГВ, догодовувати варто не через соску.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість