Dashko
виходячи із зворотнього ,якщо існують тези ,про потреби в догодовуванні ,значить консультанти по гв ,визнають що молоко таки пропадає,чи молока не вистачає?
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
Dashko
тобто ,в тому випадку,коли дитна добу не пісяла ,правильно було догодовувати?
і не правильно наводити такий прклад як повчальний?
Dashko написав:Не хочу коментувати історії, які хтось переповідав.
Перлинка написав:виходячи із зворотнього ,якщо існують тези ,про потреби в догодовуванні ,значить консультанти по гв ,визнають що молоко таки пропадає,чи молока не вистачає?
Dashko написав:- зціджувати молоко (для догодовування та стимуляції лактації),
залежно від кількості попісів догодовувати дитину зцідженим молоком або сумішшю через м'яку ложечку
Dashko написав:Перлинка написав:виходячи із зворотнього ,якщо існують тези ,про потреби в догодовуванні ,значить консультанти по гв ,визнають що молоко таки пропадає,чи молока не вистачає?
Звичайно, кількість молока може зменшуватися, якщо не правильно організований процес грудного вигодовування.
Dashko написав:тобто ,в тому випадку,коли дитна добу не пісяла ,правильно було догодовувати?
і не правильно наводити такий прклад як повчальний?
Правильно чи не правильно можна казати, якщо знаєш детально всю історію.Dashko написав:Не хочу коментувати історії, які хтось переповідав.
а якщо зціджується 30 гр
Dashko написав: догодовувати дитину зцідженим молоком або сумішшю
і через ложечу не хоче ?
вірніше,кло кричить,залити неможливо,а кричить безперервно.
а суміші це ж зло :evil: ,Dashko,ти шо забула ;-)
і шо таке мяка ложечка?
а якщо правильно?
у мене мала висіла на циці цілодобово ,пила багато рідини,приймала теплий душ перд гв,був контак шкіра до шкіри,пила апілак і чаї лактаційні
помітила що молока не витсачає ,через 1,5 міс, відразу коли почались місячні,і до трьох,зійшло нанівець.
так само з малим
зараз вже пятий місяць і місячних нема,тому думаю і все гаразд.
Dashko написав:А взагалі, якщо дитина кричить безперервно - тут першим ділом треба виясняти, чи дитина здорова :(
ну я собі просто думаю,що якась мама ,може тут такого начитатись , подумати що то норма ,і наробити біди ,тому напевно варто було б такі дописи виправляти ,або уточняти деталі історії,і тоді робити заключні висновки.
а ніхто навіть на це уваги не звернув.
Dashko написав:Не хочу коментувати історії, які хтось переповідав.
Єдине, що треба сказати: думаю, наврядчи дитина три дні не пісяла. А якщо так було, то в цій ситуації догодовування потрібнеАле знову ж таки, щоб мати більше шансів повернути ГВ, догодовувати варто не через соску.
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість